Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

1600ml Põhjamaade Stiilis kuumuskindlast Klaasist Kann Suure jõudlusega Leibkonna Plahvatus-tõend, Mahl, Kohv Piima Kannu Filtri Kaanega

    (0) 0
(0 Arvustused)

€22.06 €13.23
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d184036

100% täiesti uus ja kvaliteetne funktsioon: Kõrge temperatuuri taluva -, plahvatus-tõend ja küte.Materjal: Kõrge boori klaasi Mahutavus: Veekeetja 1600ml 350ml vett tassi Suurus: Vt viide skeemi andmed Taotluse vahemik: leibkonna tee nõud, mahl, kohvi, köök tarvikud Märkused: 1. Tänu manual mõõtmise lubatud viga on 0-1 cm.Palun veenduge, et te ei pahanda, enne ostu. 2. Me hoolikalt kontrollida iga koht ajal saavutamise protsessi. 3. Meie tooted ainult jätkata kvaliteet, palun olla kindel, et osta. 4. Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust, aitäh lubame, et tarnimine otse tehasest, ja pärast mitu protsessi kontrolli, et tagada autentsus kauba, palun olla kindel, et, et.

Tagastamine ja Tagastamise:

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#.

3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Digisild.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode ei ole nagu reklaamitud.

Garantii:

1.Kui objekt on vigane, palun teavitage meid sellest 7 päeva jooksul peale saada.

Ärge avage vaidlus ilma kommunikatsioon.

2.Kui te ei ole rahul kui te saate oma kauba,palun returnit

within15 päeva toote asendamist või raha tagasi.Palun võtke ühendust meie

pärast teenistuse töötajad enne, kui see tagastada.

Soodustus:

Pakume me enam allahindlust suur tellimus,kui olete huvitatud ostmisest mitme elemendi või suur kogus,siis palun võtke meiega ühendust.

Sildid: kuum bong vesi, piima mocha klaas, klaasist kann kuld, piima mocha kohvi potid, sandcore klaas filter, klaas vasest kann, custom veekeetja, anpro piima kannu, 1600ml pliit, ketel veekeetja.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: XINCHEN
  • Mudeli Number: XINCHEN, 2021, Veekeetja 1600ML
  • Materjal: klaas
  • Omadused: soojuse-vastupidavad ja plahvatuskindlaid
  • vee cup: 350ml

Lisa Oma Kommentaar Nüüd