Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

OFC Asendamine Kaabli Pikendus Juhe Audio-Technica ATH-M70X ATH-M60X ATH-M50X ATH-M40X ATH M70X M60X M50X M40X Kõrvaklapid

    (1) 5
(1 Arvustused)

€1.10
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d180195

Asendamine AUX Stereo Audio Cable Extension Muusika Nöör ja Mikrofon ForAudio Technica ATH-M50X ATH-M40X ATH-M70X M30X M50x M40x M70x Headphones2.5 mm kuni 3.5 mm Inline Remote Töötab iOS ja Andriod Seadmete Toote Omadused: 【UUENDATUD DISAIN】, Et sennheiser kaabel on põimitud, selle asemel, kaetud pehme kummist, nii et see ei saa keerutatud ja sassis lihtsalt.Kevadel sisend eesmärgil pakub kena kaitse järske käänakuid, seega tagab pika tööea. 【INLINE REMOTE&MIC】Audio kaabel inline remote ja micRemote funktsioonid: play/paus, muusika, eelmine/järgmine muusika, vasta/keeldu kõnest, helitugevus üles/alla.See töötab onPC, tahvelarvuti, sülearvuti, PS4, Xbox Üks, Android ja iOS mobiilsed telefonid. 【TAOTLUSE】Sennheiser asendamine cablecompatible withAudio Technica ATH-M50X ATH-M40X ATH-M70X M30X M50x M40x M70xHeadphones. 【PIISAVALT PIKK】See HD 598 kaabel moodustab 4,9 ft/1,5 m, pikkus on just see õige.Sest lühem juhe, see on ebamugav, kui teie ARVUTI pole peal oma laua taga.Pikema nööri, siis lõpuks alla oma suu istudes ja saada tugged kui te lähete püsti. 【IDEAALNE ASENDAMINE】Suurepärane asendaja kõrvaklapid, selle heli kvaliteet on eristamatu originaal, tungrauad on ka kullatud nagu OEM. 【OFCOxygen vaba vask】 Oxygen free copper wire with gold-plated tehnika anda selget heli, kui sa mängimine.Ja see juhe on vastu võetud sasipundar-tasuta nailonist punutud tehnoloogia, paindlik ja on hea vastupidavus painutamine. 【2,5 mm kuni 3.5 mm pesa】2,5 mm kuni 3.5 mm pesa mahub hästi koos kõrvaklappide ja muu seade, seega on tagatud stabiilne ühendus.Ja pikkus on just istub sülearvuti või kaasaskantav muusika seade või nutikas telefon.Binyeae on ettevõte, mis on spetsialiseerunud müügi kõrvaklappide tarvikud, me oleme pühendunud, et pakkuda kvaliteetseid tarvikuid oma kõrvaklapid, tootegruppide hulka kuuluvad kõrva-padi, peapael, kaabli -, hinge -, kruvi.Usaldusväärne Klienditeenindus 90-päevase tasuta väljavahetamist või täielikku tagastamist mis tahes kvaliteedi probleem, ja 12-kuulise garantii.Me oleme alati valmis kuulama teie mured!Mis tahes küsimusi, palun ärge kartke võtke meiega ühendust.Komplekti kuulub 1×Asendamine Kaabel Märkus: toode on tehtud Binyeae, see ei kanna kaubamärgid, mis kuuluvad algne kõrvaklappide firma, ja müüja ei ole seotud algse kõrvaklappide firma kuidagi!

Sildid: woden telefon seista, logitech k380 seista, deak telefon seista, logitech c930 seista, käik komplekt logitech, rancorous klaviatuur logitech, logitech g213 seista, klaviatuur logitech pt, pc kõrvaklapid seista, usb kõrvaklapid seista.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: SZXEST
  • Toote Tüüp: Kõrvaklappide Juhtme
  • Pakett: Jah
  • Materjal: Plast
  • Mudeli Number: Audio-Technica ATH-M70X Kõrvaklapid Kaabel
image

Anonymous

5
2022-09-22

“Kõik nagu tundub, isegi kui see ei tundu nii premium, on väärt, mida see maksab. Ma olen väga õnnelik”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd