Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Sügis Talv Mehed Töötab Alumise Kihi Jõusaalis Higi Trenni Riided Compression Fitness Särgid Säärised Set Sörkimine Teine Nahk Sport

    (0) 0
(0 Arvustused)

€31.17 €18.70
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d179806

Täname, et külastasite meie pood On tore päev ja anna meile meie parimad soovid!

Osta Märkus: Palun valida kogus koostisega sa pead vastavalt oma vajadustele, nende hinnad ei ole sama.Kui otsustad pilt 3-osaline komplekt, siis saad 3 tükki riided pakett (pikkade varrukatega T-särk + retuusid + püksid), kui valite pilt 2-osaline komplekt, siis saad 2 tükki riided pakendis Sobivad riided (pikad varrukad + retuusid).Osta t-särk, palun vali t-särk pilt, osta põhjast, palun vali alt pilt

Viimased neli-kuus nõela-niidi õmblemine tehnoloogia, õmblusteta kudumi kondita tehnoloogia 3CM22 nõelad, sile ja ilus õmblemisega, tugev ja rebenemiskindlast, ja hoolikas marsruutimine,Tagatud absoluutne kvaliteet.

Compression komplektid on valmistatud Pehmest, See saab kanda aastaringselt, võib see hoiab vee-neelavad, kiire kuivamine, ning on kõrge elastne materialbreathable ja niiskus-wicking riie, Ergonoomilised compression sobib suurendada vahemikus algatusel

Kvaliteetne Materjal: kangas on funktsioone, niiskuse imendumist, kiire-kuivatamine ja higi, ja võib kõrvaldada tunne liikuvate kuumarabanduse, ja ei ole kleepuv tunne, isegi siis, kui pingutavat füüsilist koormust, ja on pehme ja mugav kanda.Elastne materjal on suurepärane stretchability kasutatakse, et laiendada ja lepingu liikumisega keha, pakkudes suurepärast mõtet võidelda mööda read keha -, Naha-sõbralik, mugav kanda.

HIGI-WICKING & QUICK-DRY: Hingav, Pakkimise särk ja püksid saab taht ära niiskuse kehast kiiresti ja kiirendab aurustumist higi, hoiab sind kuiva ja mugav, samas trenni ja harjutada.Kerge -, naha-sõbralik, mugav, hingav, higi-wicking ja kiire-kuivatamine, kiiresti imab higi.

Sobib igasuguste sport: Spordi riided, meeste puhul on suur kandma indoor/outdoor tegevuste (jooksmine, jalgrattasõit, sörkimine, pesapall, korvpall, jooga, jalgpall, hoki -, koolitus -, surve -, kämping, matkamine, treening, ronida ja kõik sport.Nahka on võimalik katta ja kaitsta päikese eest väljas.Vastupidav kvaliteetsest materjalist.

Jõusaal/outdoor/töötab/ball games/indoor fitness/ja erinevate füüsiliste koolitus

Kõrge kvaliteediga kangaste, kvaliteedi tagamine

niiskuse wicking

Kiire kuiv ja vett hülgav

Tehnilised venitada kangast, mis kaitseb nahka, vähendab hõõrdumist jooksul kasutada, ja pakuvad mugavust treeningu ajal

Soovitan suurus, kui see on tõepoolest oma suuruse, palun suhelda meiega.Aitäh.

S: sobiv kõrgus 165cm-175cm, kaalu 55-65kg

M : sobiv kõrgus 165cm-185cm, kaal 55-75kg

L: sobiv kõrgus 165cm-190cm, kaal 65-80kg

XL: sobiv kõrgus 165cm-195cm, kaal 75-90kg

XXL: sobiv kõrgus 170cm-200cm, kaal 85-100kg

3XL: sobiv kõrgus 170cm-200cm, kaal 95-105kg

4XL: sobiv kõrgus 175cm-200cm, kaal 105-110kg

Ostes näita külaline

# 3-osaline komplekt sport

#Tracksuit 3 töö

# sport kate

# quick-dry T-särk

# T-särk

# meeste

# meeste T-särk

# Spordi T-särk

# compression särk

# Õhuke särk

# compression spordirõivad

# fitness T-särk

# jõusaal t-särk

# töötab spordi t-särk

# top Meeste

# spordi-top

#funktsionaalne t-särk mees

# Kulturismis T-Särk

# töötab ülikond

#talve teine nahk

# rashgarda mma pikad varrukad

# rash guard mees

# termilise meeste aluspesu

# pika johns mehed

# meeste riided talve esimene kiht

# soe higi ülikond

# jõusaal ülikond

# jooksudressid meestele

Püksid tõmblukuga tasku

Palun teadma enne ostmist

1. Tavaliselt me saadame see punkt, et te kaudu, Hiina Posti Tähitud lennuposti & Digisild.ee muretu Logistika.Kallis sõber, pärast teie makse on edukas, raha tõsta riski kontrolli.Me saadame paki samal päeval.Erijuhtudel (näiteks puhkus), siis saadame paki sees 24Hour-74 Tunni (tööpäeva) jooksul.

2. Kui teil on vaja kiiresti kohale, saate valida kaubanduslik väljendada, kuid nad tasu.Jälgimise andmeid uuendatakse umbes 3 päeva, ja saate jälgida selle kohta, www 17track.Venemaa võtab 15 kuni 60 päeva (tavaliselt maatükid, mis võib olla saadud 15-20 päeva).Ukraina / Valgevene / Kasahstan / Iisrael võtab 25 kuni 60 päeva (tavaliselt maatükid on võimalik kätte jooksul 25-35 päeva) kulub tavaliselt 2-3 nädalat, et jõuda Ameerika Ühendriigid, Euroopa ning Kanada ja 15 kuni 70 päeva eest Lõuna-Ameerika riikides.Eespool on aeg pakume kogemuste põhjal.Palun vaadake logistikateenuste pakkuja saamisel pakett lõpuks, ma loodan, et sõbrad saavad aru.

3.Tollivormistuse kiirus mõjutada tarneaega.Palun kontrollige jälgimine teabega.Vajaduse korral võtke ühendust teie tolliasutus, ja aidata neil selge tolli.See võimaldab teil saada oma punkte kiiremini.

4. Pärast tellitud toodet, palun kontrollige seda hoolikalt, et 24 tunni jooksul.Kui te veel ei ole saanud oma tarneaeg või muid küsimusi, palun võtke meiega ühendust.

1. Pilte näitame, et on 100% reaalne fotograafia.

2. Mõjutusel rõivaste materjale, kuvarid ja muud tegurid, tühised erinevused pildid ja objektid võivad olla tingitud.Lõplik värvitoon palun vaadake tegelik toode meie poes.

  • CN: Zhejiang
  • Brändi Nimi: MMA rash guard
  • Hooaeg: Aastaringselt
  • Sport kohaldamine: töötab/jõusaal/MMA/väljas päikesekaitse/harjutus/rattasõit
  • Funktsioon: kiire kuivatamine/päikesekaitse/venitus/compression
  • Krae: O-Kaelus
  • Materjal: Polüester, Spandex
  • Sulgemise Tüüp: Pullover
  • Sobivus: Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
  • Sugu: MEHED, Mees/Mehed/Mees/
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Püksid pikkus: pikad/lühikesed püksid
  • Osakonna Nimetus: MEHED
  • Taotlus: Indoor/Outdoor/Jõusaal/Climbing/Korvpalli/Jalgpalli
  • Varruka Pikkus: Pika Varrukaga Pluus/T-Särk

Lisa Oma Kommentaar Nüüd