Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Auto Kaabel Music Interface AMI MMI USB Kaabel, Adapter Audi A3 A4 A5 A6 A8 Q5 Q7 Q8 VW

    (2.00) 5.00
(0 Arvustused)

€8.53
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d178240

Auto Kaabel Music Interface AMI MMI USB Kaabel, Adapter Audi A3 A4 A5 A6 A8 Q5 Q7 Q8 VW CY030-CN

Uhiuus Audi Ami Usb-Sisend kaabli.Võimaldab teil ühendada usb-seadme kaudu oma Audi Ami süsteemid.See kaabel ainult liidesed audio kõiki muid kontrolle tuleb heliseadme ta on ise.

Omadused:

Edastab heli MP3-mängijad, mobiiltelefonid, tahvelarvutid, USB-mäluseadmed, USB thumb drives, USB mälupulkadele, USB pen kõvakettad ja USB-kaasaskantavad välised kõvakettad

Sobib ideaalselt tehases paigaldatud Audi Music Interface

Kooskõlas Audi 3. põlvkonna MMI

Kaabel disain, 35cm pikkune, traadi läbimõõt 4mm

Plug & play toetab hot-ühendades, samuti tasusid oma audio seadmed, kuigi see on ühendatud

Asendada Audi osa 4F0051510G.Palun konsulteerige oma Audi kasutusjuhendis või kohaliku edasimüüjaga õige AMI/MMI osa number.

Üldiselt sobib Audi (A3, A4, S4 A5, S5, A6 S6 A7 A8 Q7 Q5 R8 TT ja TTS 2009. aastast koos AMI.Sobivad ka 3. Põlvkonna MMI.Palun kontrollige, kas see sobib või konsulteerige oma kasutaja manual ja kohaliku edasimüüjaga.

Kooskõlas Audi 3. Põlvkonna MMI.Palun kontrollige, kas see sobib või konsulteerige oma Audi kasutusjuhend ja kohaliku edasimüüjaga.

USB-Seadme Ühilduvus:

USB mälupulgad

USB thumb drives

USB mälupulgad

USB pen drives

USB-kaasaskantavad välised kõvakettad

Paigaldus-Juhendid:

1. Tõmmake pea ühik auto ja touch kuklasse ühik CDC sadama siis, kui süüde on välja lülitatud

2. Hoolikalt ühendage Kaabli üks ots Audi Music Interface, samal ajal kui teine ots USB2.0 powered seade, nagu näiteks USB Flash Stick, Hard Disk Drive, jne

3. Pane traat rakmed arvesse õige ja hea koha pärast katse edukalt.

Pakett sisaldab:

1x Music interface AMI USB-adapteri abil

1.Me võtame Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2.Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3.Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

1.WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

2.Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3.Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

4.Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

5.TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

6.Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

7.Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

1.Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2.Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#.

3.Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Digisild.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

1.Ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed.

2.Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut, kuid see 1 minut on äärmiselt oluline tähendus meile.

3.Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.Täname oma arusaamist!

Sildid: audi a3 nuppu mmi, audi q7 lifter, carplay audi a3 mmi, audi a3 1998 adapter, audi adapter h7, audi 2008 q7 võimendi, audi t2 adapter, tecra a3 adapter, audi mmi micro-usb, audi q7 4l võimendi.

  • Brändi Nimi: CY
  • Sertifitseerimine: CE
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Tüüp: Adapter Kaabel

Lisa Oma Kommentaar Nüüd