Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Wilkinson Bass Pickup Premium PJ V Jazz Bridge & P Bass Pickup Komplekt 4-String WPB WJB Pickup

    (0) 0
(0 Arvustused)

€18.93 €15.15
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d176548

Tere tulemast Yumiya Kitarr Pood

Toote Tutvustus:

Punkt Mudel :Wilkinson WPB WJB

Koht päritolu : Korea

Materjal : Keraamika + Messing Alusplaadi

Ulatus kasutada : Sobib kõigile electric bass

Vastupanu : Jazz bridge 6.9 K / P-bass 7.9 k

(K vastupanu on viide onlyThe

takistus muutub ka temperatuuri muutusi.)

kaal : 280g / set

Olulised Nõuanded:

Meie toodete hinnad ja veohinnad on loodud, Kui sa ostad ühe toote või mitu ühesuguste toodete, palun kliki " Osta Nüüd ", Kui soovid osta mitu erinevat toodet, palun kliki " Add to Car ",

mida saab salvestada mõned pakkimine kaupa .Süsteem arvutab täpne shipping vastavalt oma aadress kas "Osta Nüüd" või " Lisa Auto ".

Teade:

1.Me garanteerime, et laev kauba sätestatud 24-72 tunni jooksul pärast makse kinnitamist, välja arvatud juhul, puhkus.

2.Me laev punkt poolt Digisild.ee Standard Shipping Eriline Joon-YW, EMS, DHL, Fedex, mis on vastavalt oma valikule.Tavaliselt me laeva objekt, sest kitarri osad siis, mis väärtus on alla 10usd ja sa ei maksa palju custom tasusid või lihtsalt maksab vähe makse.Meil on piisavalt kogemusi, et aidata teil saadud kitarr.

3.Kui sa ei saa toote pärast 45 päeva või te ei ole rahul meie toote ja teenuse, palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Teeme kõik meie jõupingutused, et probleem lahendada.

4. Imporditollimaksude/maksud/tasud ei kuulu toote hind või merevedude kulusid.Palun kontrollige tolli sinu kõrval, et oleks selge, need täiendavad kulud.Tolli teenustasu on tavaliselt laetud laevandusettevõtja või koguda, kui valite oma paki.

Sildid: st wilkinson tuunerid, g0 kitarr maastur, wilkinson kitarr, wilkinson diecast bass, ringi sild, wilkinson nägu, bass kitarr ühe silla, tsai kitarr maastur, wilkinson lh tuunerid, pic-jazz bass.

  • Tüüp: Maastur, bass pickup
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd