Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

70/80/100cm Õhupalli Omanik Tabeli Veerus Seista Pulgad Pulmad Sünnipäev Teenetemärgi DIY Lateks Foolium Õhupalli Tarvikud

    (0) 0
(0 Arvustused)

€1.19 €0.98
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d17058

Tasumine

*Võtame läbi Alipay,Kõik suuremad krediitkaardid,pangaülekanne jne.

Kohaletoimetamine ja tagastamine:

1. Me üldiselt jätkata tellimused 24 tunni jooksul, kui makse on laekunud.Kui teil on vaja, et muuta värvi või tellimuse tühistada, siis palun võtke meiega ühendust aega.

2. Hiina post tavaline väike pakett plus ja Hiina posti tähitud lennupostiga võtab hinnanguliselt 15-60 päeva.

3. Soovitatav saadetiste: Digisild.ee standard shipping--stabiilsem,ohutum,kiirem.

4. Pakume ka express shipping nagu DHL, UPS, EMS jne, palun võtke meiega ühendust kui teil on hädasti vaja see või kogus on suur.

5. Me võtame tulu ja toetused 15 päeva jooksul pärast tellimuse täita, palun võtke meiega ühendust Kui te ei saa seda

Tagasiside:

1. Palun jäta 5-tärni tagasisidet, kui olete rahul meie toodete ja teenuste, me hindame seda (Punkt Kirjeldatud tärni 5 -, Side 5 tärni, tarneaeg 5-tähte).

2. Kui tooted teile on saabunud oli vigastatud või valesti stiile, palun ärge jätke ühtegi negatiivset tagasisidet esimene, palun, palun võta meiega ühendust,me tegeleme sellega ja töötada välja parimad lahendused, Teie rahulolu on meie motivatsioon paremini teha.

Sildid: suur heeliumi sinine balloon, hoso telefoni omanikud, 70 hõbedane balloon, marmor telefoni omanikud, küünlajalad balcon, tiktok sünnipäeva õhupall, tie 70 sünnipäeva, chiffre 3 heelium õhupalli, solaris telefoni omanikud, 70 sünnipäeva fotoraamat.

  • Brändi Nimi: CYZIWEI
  • Tüüp Hulgimüük: NO
  • Liigitus: Ballon
  • Komplekt Tüüp: Jah
  • Kuju Stiili: PENTAGRAMM, Ribad, kroon, Ovaalne, Ring, Süda
  • Sündmus: Pulmad & Kaasamine, Ristimine & Ristimine, Grand Sündmus, Sugu Avaldada, Maja Liigub, April Fool ' s Day, Hiina Uus Aasta, Isadepäev, Pidu, Sõbrapäev, Halloween, Uus Aasta, St Patricku Päev, Pensionile jäämine, Sünnipäev, Laste Päev, Tagasi Kooli, Maa Päeva, Tänuga, Jõulud, Pulmad, Lihavõtted, Lõpetamist, Emadepäev, Aastapäev
  • Materjal: Plast
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd