Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2

1,5 m 5ft USB-Kaabel Juhe Numark Mixtrack Pro II Serato DJ Controller Audio I/O 2

    (0) 0
(0 Arvustused)

€6.67 €6.34
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d168929

Me oleme professionaalne teha, toiteadapter,Meie vägi elektriinsener meeskond 20 aasta kogemusi creats kõrge

hind tulemuslikkuse tooteid.meil on teiste uute toodete kõrge kvaliteedi,kui sa jäid intersted meie toodete,palun

võtke meiega ühendust.Täname, shopping meie poe.

Toote info: See kaabel on kõrge kvaliteediga USB Kaablid koos raskeveokite otste ja kaabli.See toimib kõikide USB-CD-Kirjutajate, Skannerid, printerid, palmtops, sülearvuti, netbooks, sülearvutid ja lauaarvutid.See on 5 jala pikk, kõrge kvaliteediga USB Printeri Kaabel, mis töötab ka kõik teised USB välised seadmed, mis kasutavad standardset USB-ühendust. > Uus USB 2.0 A/M B/M Kaabel, L=5FT, > 100% ühilduv kõigi USB-välisseadmed > Lihtne (hot-pluggable) plug and play-ühendused > 480dp andmeedastuskiirusi > Täielikult varjestatud kaitseks EMI ja RFI > Täielikult vormitud tõmbetõkisega ja pistiku otstega vastupidavuse ja pika tööea > Pinnatud kontaktid anda töökindlus läbi korduv paaritumist tsüklit > Rakendused: PC, Mac, kaamerate, skannerite, ladustamise seadmed, printerite ja muude seadmetega, > RoHS > Uusimate USB versioon 2.0 spetsifikatsioonid: toetab uued kiired edastuskiirused hiljemalt USB 2.0 välisseadmete!Ja see on ka täielikult ühilduv kõikide varasemate USB-seadmed. > Foolium ja punutud varjestus vähendab EMI/RFI häireid ja twisted-pair ehitus aitab vähendada rist rääkida tagades kiire, vigadeta andmete üleandmine. > Liides: USB Tüüp A) Mees B-Tüüpi Mees > Toetab plug & play ühendused seadmeid nagu kõvakettad, modemid, printerid, skannerid, VOIP-seadmed ja muu USB-välisseadmed. > PC ja Mac ühilduv > USB-perifeerne et USB-Jaoturisse või USB port PC/Mac Juhtme Pikkus: 5 meetrit ,1.5 m Soovitatud Rakendusi: USB kirjeldused 1.0, 1.1 ja 2.0

Umbes tagasiside:

1.Me ei jäta POSITIIVSET TAGASISIDET pärast makse.Palun võtke meiega ühendust kui te ei ole rahul toote pärast seda saada, Palun ära jäta negatiivset tagasisidet või neutraalne tagasiside minu jaoks .

2.Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline .Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, nii et me rahuldavalt lahendada oma probleeme.

3.Kõik e-kirjad vastatakse hiljemalt 1 tööpäeva jooksul.Kui te ei saanud oma vastuse, palun uuesti saata oma e-mail ja me vastame teile võimalikult kiiresti.

Tagasi Policy :

• 12 kuud garantii ostetud kuupäeva.Palun võtke meiega ühendust e-posti teel enne tagasi defektne, punkt.

• Me testime iga punkt enne saatmist.

• Objektid peaksid sisaldama originaalpakendit ja kõik tarvikud.

• Ainult defektsed tooted, pakutakse vahetada.

• Meil maksab laevanduse kulud uuesti saata esemed, et sa, kui ostjad vastutavad posti tagastamise kulusid esemed.

Sildid: töötleja android staadionid, töötleja xmos dj, velvet vinüül turntable, üpp numark, kott numark dj, mikser numark scrath, numark mixtrack platinum nahk, numark cdjs mikser, kleebised serato, numark cd-mix 1.

  • USB Tüüp: Standard
  • Brändi Nimi: NoEnName_Null
  • Mudeli Number: printerdj01
  • Kasutamine: Arvuti
  • Pakett: Jah

Lisa Oma Kommentaar Nüüd