Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Laste Teaduse Kaevama Mänguasjad Naljakas Arheoloogiliste Kaevetööde Discovery Uurida Komplektid koos Prillid Uudsus DIY Gemstone Käsi-Kett

    (1) 5
(1 Arvustused)

€12.21 €8.06
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d16817

Laste Teaduse Kaevama Mänguasjad Naljakas Arheoloogiliste Kaevetööde Discovery Uurida Komplektid koos Prillid Uudsus DIY Gemstone Käsi-Kett

Spetsifikatsioon

Suurus: umbes. 14.2 x 4 x 23.6 cm/5.59 x 1.57 x 9.29 tolli

Materjal: Kips, Plast

Tüüp Valikud: A(Ilma kaitseprillid)/B(Koos kaitseprillid)

Pakett Sisaldab

1 x Gemstone Kaevamine Komplektid DIY Profileerimine Mänguasi

Omadused

täiesti uus ja kvaliteetne

Tööohutuse Materjal: Valmistatud kvalifikatsiooni kipsi valamise & mold -, plast-kalliskivi, mitte mürgine sile disain,kulumist vastupidav ja lõhna vaba materjali, mis on ohutuse lapsed mängivad koos.

Gemstone Kaevamine Komplektid: Naljakas gemstone kaevamine komplektid, värviline vääriskivide peita kipsi blokeerida, teevad lapsed on tunne, nagu tõeline paleontologist kaeve üles unikaalne mänguasi vääriskivide abil kaevamine, disain teevad mänguasja naljakas üllatus ja sobivad lastele, et uurida, mida ise & ka fantastiline interaktiivne mäng.

Haridus-VARRE Mänguasi: naljakas kaevama gem mänguasja hea hariduse lapsed, neil ei ole mingit ettekujutust sellest, mida nad saavad, kuni üles kaevama kivid, lapsed võiks kasutada neid vääriskivide, et profileerimine läbi trossi ja DIY oma ainulaadsed ehted käevõru, vahepeal luua ja edendada kids' käe-silma koostöö ja DIY käed-võime.

Arheoloogilised Kaevama Komplektid: mänguasi taastada tõeline arheoloogiliste kaevetööde stseen, simulatsioon paleontologist välja kaevama unikaalne kivid, las lapsed kogeda rõõmu, et uurida ja looduse avastamine.

Ideaalne Kingitus Lastele: suur valik laste sünnipäeva kingitus, Jõulud kingitus, mis on sobilik lastele, väikelapse poisid ja tüdrukud, ka hea ehitada sõpruse vahel vanema ja lapse.

Märkus

Palun lubage 0-1cm vea tõttu manual mõõtmise, palun veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

Sildid: burger ringi.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: OOTDTY
  • Soovitan Vanus: 3-6y, 6-12y
  • Teema: Loomade & Laadi
  • Mudeli Number: M89CKBTH1084
  • Hoiatus: Puudub
image

Anonymous

5
2022-08-17

“Super ma olen väga rahul oma ostu, ma soovitan see artikkel ja see müüja. Kiire kohaletoimetamine ja hästi pakitud”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd