Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

eXtremeRate Soft Touch Plaanseib Top Eluaseme Koorega Juhul Asendamine Osa X-box Üks S X Töötleja (1708)

    (0) 0
(0 Arvustused)

€16.69 €16.20
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d166210

Me teame, et teie töötleja on rohkem kui lihtsalt plastikust tarvikut.See on sinu kaaslane, oma tiiva mees, oma lahing sõber.See on põhjus, miks me kasutame ainult parimaid osi ja kõige eredad värvid, et tagada meie kontrollerid on kõrgeima kvaliteediga.Uskuge mind, teie sõber saab imetleda sa pärast installi see eksklusiivne plaanseib kest.

Loe Enne Ostu: 1, Palun kontrollige teine pilt kandmise.See toode ühildub Xbox Üks X kontroller ja Xbox Üks S kontroller (Mudel 1708); See ei sobi Xbox Üks Eliit töötleja, Xbox Üks standard töötleja. 2, See on plaanseib shell puhul töötleja.Vastutava töötleja, põhja shell, nupud ja muud osad ei kuulu. 3, Nõutav kliente peale töötleja asendada oma shell; Vajalik klientidele mugav, koos kontrolleri paigaldamine s; Saada videoinstallatsioon juhend otsides "Extremerate Xbox Üks S X Töötleja Plaanseib" Youtube ' is. 4, tekstuuri, ei ole kummeeritud viimistlus.Selle asemel, see on semi-slick, matt pehme plastikust.

5, Võidusõidu Roheline värv näeb välja hämmastav; Oleks fantastiline, kui sa kombineerida seda koos alumiiniumist kangid ja nupud.Toote Kirjeldus: Valmistatud vastupidavast mittetoksiline ABS plastikust.Lõhn tasuta.Täiesti sobib masti kõik küljed; Istuda korralikult kõik klipid.Isikupärastage oma Xbox Üks S-või Xbox Üks X töötleja.See on ilus muutus üles igav tavaline must ilma veeta ton raha.Pakett Sisaldab: 1tk x Ees Shell 1tk x T8H Kruvikeeraja 7tk x Kruvid Märkus: vastutava töötleja ja muud osad, mis on, ei ole kantud!

Sildid: läbipaistev extremerate, xbox 1708 patareid, shell xbox põlvkonna, kontrolli xbox 1708, xbox d kest, juhul dudist xbox, cs xbox controller, xbox sx kest, algne juhul a1708, joonis xbox x.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: eXtremeRate
  • Ühilduva Mark/Mudel: Microsoft
  • Ühilduv Microsoft Mudel: Üks Xbox
  • Märkus: PS4 töötleja ja muud osad, mis on, ei ole kantud!
  • Mudeli Number: Xbox Üks S /Xbox Üks X töötleja 1708

Lisa Oma Kommentaar Nüüd