Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Põranda Matid Tesla Model 3 Y 2023 Vasakule-Paremale Sõidu Iga Ilmaga Anti-Slip Korrus Voodrid, Pagasiruumi Matt, Nahkpolster 2022 Tarvikud

    (3) 5
(3 Arvustused)

€153.43 €92.06
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d164591

Kallid auto omanikud

Tere, nüüd poes on pakkuda soodustust täis tellimusi.Tellimused üle $30 saad $2 maha, tellimuste üle $120 saavad $7 maha, ja tellimused üle $200 saad $10 off.Me siiralt kutsuda teid, et saada meie fännid (VIP)!Koguda ja osta nüüd, pöörama tähelepanu sellele, et meie poodi, saavad meie fännid (VIP), saate nautida täiendava 3% allahindlus.Tere, auto omanikud ja kliendid, tere tulemast meie poodi, et osta auto tarvikud tooteid.Selleks, et paremini mõista, tooteid, palun võtta 1-2 minutit, et lihtsalt lugeda toote tutvustus.

See toode sobib Tesla Model 3/ - Mudel Y

Rakendatav mudelitel: Tesla model 3 2021--2022--2023 / Tesla model Y 2021--2022--2023

Toote materjal: toode on valmistatud xpe materjal

Paigaldamise meetod: lihtne paigaldus

Umbes suu mat/trunk mat sissejuhatus:

1. See toode kasutab 3D-skaneerimise tehnoloogia skaneerida suurus algne Tesla model 3 / Tesla model Y ja seejärel avage hallituse toote valmistamisel, mis on rohkem sobib originaal auto põranda matt/trunk positsiooni ja sobib originaal auto põranda matt/backup Pagasiruumi asukoht!

2. See toode on valmistatud keskkonnasõbralik xpe materjal, mis on vastupidav, veekindel, lihtne puhastada, ilus ja praktiline.

3. See toode on hea anti-tagaistme jõudlust.Kui on väiksed kortsud, palun pane see korter paigaldus seisukohta toote ja see taastub teatud aja järel, ja taaskasutamise tulemuslikkus on hea!

4. Pärast paigaldamist, see toode võib suurendada klassi auto, teeb auto ilusamaks, ja annab teile mugavamaks, sõidu naudingut!

5. Pakendid see toode on paksenenud kolme-kihi pakendi kott, mis saab tõhusalt vältida kahju, mis on põhjustatud transpordi ja vähendada probleemi toote kortsud!Kõik auto omanikud ja kliendid, palun osta julgelt!

6. On soovitatav, et kõik auto omanikud ja kliendid ostma toote pakendile kombinatsioonid.Hind toote pakendile kombinatsioonid on odavam kui osta tarvikud üksi, ja see on mugavam, et saada kaupu!

Umbes sobitamine katuseluuk, päikesevarju sissejuhatus:

Toote materjal: toode on valmistatud ABS - /keskkonnasõbralik komposiit soojusisolatsioon riie/mälu metall materjali

Paigaldamise meetod: lihtne paigaldus (snap asukoht)

1. Tõhus päikesekaitse ja vähendada ultraviolettkiirguse eest.

2. Tõhus jahutus, vähendades energia tarbimist sõidukite jahutus.

3. Vähendada kokkupuudet päikesevalguse eest, salongi ja kaitsta auto sisemus.

4. Samal ajal vähendada mõju päikese peegeldust ja parandada oma sõidu ohutust.

5. Parandada klassi auto, muuta teie auto ilusamaks, ja lase sõidad mugavalt!

Kallid auto omanikud ja sõbrad, tere, (mõnes riigis) kombineeritud tarne logistika auto matid on posti-suur pakk logistika-või rookie suur pakk logistika.Transpordi ajal on vahemikus 25-45 päeva, ja aeg on ikka väga ideaalne, sest kaubavedu on suhteliselt odav, et Siis ostad toote hind on suhteliselt odav ja taskukohane hea tarvikud!Kui soovite kiiresti õigeaegsus, saate valida muretu standard logistika (vaja suurendada postikulu), ja õigeaegsust on vahel 18-45 päeva!Tänan abi eest, ma soovin teile õnnelikku elu ja rohkem raha teenida!Kuna pakett koostisega katuseluuk, nokats on must vaikimisi eeldatakse, et teine auto omanikud peavad ka beež (originaal auto värv).Kui teil on vaja pakett koostisega katuseluuk, päikesevarju beež (originaal auto värvi), palun pange tähele, et teil on vaja beež, kui tellimuse või jätke teade klienditeenindusega.Me korraldame teile, et laeva beež (originaal auto värvi) katuseluuk nokats!

Sildid: põranda matid, auto põrandamatid, mg4 matid, auto põranda pad matid.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Toote Tüüp: Mats & Vaibad
  • eest: tesla model 3, Tesla Model Y
  • Materjali Tüüp: Sünteetilised kiud
  • Täitematerjal: Sünteetilised kiud
image

Anonymous

5
2022-07-21

“See auto põranda matt on hea väärtus raha eest, see on rohkem mustust vastupidav ja lihtne puhastada. See on ka väga vastupidav kulumise ja kulumist. Veekindel mõju on testitud väga hästi. Jah, ma juba soovitanud seda vaipa M. Auaste minu ümber.”

image

Anonymous

5
2022-08-10

“Kvaliteet suu padjad on väga rahuldav, materjal on väga paks, ja siis ei jõua pidur kiirendi. See on aeg, ma ei haise, kõik lõhn, materjal on väga hea, tasub osta”

image

Anonymous

5
2022-08-10

“Logistika on kiire, kvaliteeti suu padjad on väga hea, olen väga rahul, ja klienditeeninduse suhtumine on ka väga hea”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd