Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Jõulud Advendikalender 2022 Advendikalender Meik Vahendid Kinkekarbis Huulepulk Silma Meik Vahendid Kinkekarbis Pool Soosib Klassis

    (0) 0
(0 Arvustused)

€33.34 €16.67
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d16348

Kirjeldus

Seal on erinevad vähe punkte Jõulud Kalender kinkekarbis.Iga päev sa loendama on pakkuda midagi erilist.See muudab suurepärane kingitus oma sõpradele või pereliikmetele enne Jõule.

Kirjeldus:

Nimi: Jõulud Kalender Taimer Box

Suurus: umbes 30x22x4cm/11.81x8.66x1.57inch

Pakkeleht

1 x Jõulud Kalender kinkekarbis

Vaata rohkem toote detailid

1.Unikaalne Disain: Jõulud advendikalender sisaldab nipsasju nagu huulepulk, eyeshadows, juuste aksessuaarid, kulm tints, concealers, kulm tints, ja peapaelad.

2.Taimer Kalender: 2022 advendikalender hakkab oma tagaplaanil detsembril.Saate avada ukse, mis vastab selle kuupäeva lahtrisse, mis annab sulle ootamatu punkt.

3.Puhkus Asjade Kohta: 2022 Jõulud Kingitus Kastid on täis üllatusi, kui te count alla Jõulud.See saab tähistada oma Jõulud.See võib olla sobiv meik partei.

4.Pakkuda Rõõmuga: Jõulud Taimer Kalender hoiab lapsed hõivatud külm detsember.Oma lapse põnevust laieneda.See toob teile lõbus.

5.Suurepärane Kingitus: Jõulud advendikalender võib olla puhkus kingitus oma sõpradele, ema, abikaasa ja õde.Nad armastavad seda kingitus.Kosmeetika on praktiline ja ilus.

Sildid: sephora advendikalender meik, meik advendikalender, kingitus komplektid, advendikalender make up kosmeetika, advendikalender ja kosmeetikatooted.

  • Tüüp: Meik Komplekt
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd