Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

38mm Miyota Rcaf MWC Sõjalise Armee Meeste Kvarts Matt Teras Viimistlusega Outdoor Ujumine Super Helendav Randmele Käekella 8018B

    (0) 0
(0 Arvustused)

€133.61 €77.50
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d162285

Kanada Sõjaväe aviator on RCAF Armee Sport Väljas Super Helendav Meeste Käekellad Valge Kvarts Vaadata Matt Viimistlus

Sukeldujad Vaadata 300M, sukeldumine vaadata, mwc, sõjalise vaadata, sukelduda vaadata, sport vaadata, quartz kella, tööstuse vaadata, tumesinine vaadata, armee vaadata, merejalaväe vaadata, mere vaadata

Mõõdud ja Kirjeldus:

Liikumise mudel: Miyota super 2035, Jaapan

Omadused liikumine: suure täpsusega 3-pin Jaapani originaal aku pikk aku eluiga 4 aastat

Aku mudel: SR626SW

Juhul materjali: 316L terasest trahvi

Juhul, viimistlus: matt liiva lõhata

Juhul tagasi materjali: 316L terasest trahvi

Juhul tagasi liik: tahke kruvi alla põhi puhul tagasi

Kohtuasjas läbimõõt: 38mm (välja arvatud crown)

Juhul, pikkus: 45 mm (ülemine ja alumine kogupikkus)

Kohtuasjas paksus: 10 mm (kaasa arvatud crystal ja asja tagasi)

Rihma laius: 20mm (at seost korpus ja rihm)

Vaata pikkus: 250mm (kokku pikkus / ümbermõõt)

Rihma materjal-KUMM

Crystal materjal: Mineraal-kristallklaasist, Tugevdatud

Crystal suurus: 29 * 1.8 mm (läbimõõt * paksus)

Baar suurus: 6 mm (läbimõõt)

Veekindel tase: 100 meetrit veekindel [ käsi pesta, ujuda, täita kõik iga päev veekindel kasutage]

Kui suurust mehe vaadata, on pöördvõrdeline kui suur on tema...khm...wearers kohta Cooper Pathfinder on ilmselt pakkimine, millist lahendada, saate tavaliselt leida õõtsuv vahel tagajalad Grand National võitja ....

TEHASE OTSENE

Pathfinder MWC Sõjalise Armee Vaadata - Matt Teras Viimistlusega SM8018B

Sõjalise Valdkonna vaata Roostevabast Terasest korpus Crown Kaitse.Liiva lõhata teras viimistlusega.

Kanada sõjaväe aviator on RCAF vaadata

RCAF Waltham 6B/150.

See kell on identne Waltham Tüüp A-11 Navigatsiooni Vaadata, kuid RCAF küsimus märgistus ja Blued Terasest Käed ja Valge Kettaid koos Raadium Märgistus.

See kell on säilitanud oma algse 1942 6B/150 küsimus märgised alates WW2. Siiski on need haruldased ja ilusad Waltham Navigators kellad olid oma originaal kettad ametlikult kordan poolt RCAF 1965. aastal.

Seda vaadata oli ostnud Alberta, Kanada.See oli omandanud mõned sõjaväelased, kes töötavad sõjalise õhu-force base selles piirkonnas.Nad on nii haruldased, et me ei ole kunagi näinud veel üks "liha", kuid üks on illustreeritud leheküljel 728 Konrad Knirim raamat "Briti Sõjaväe Kellad" ja " lk 116 Z. M. Wesolowskis Raamat – "Lühike Juhend Sõjalise Kellad" (vt pilt 5).Suurepärane täiendus mis tahes tõsise sõjalise vaata koguja.

Šveitsi SN1 pikaajalise kõrge intensiivsusega lume kasutatud on lihtne lugemine pimedas.See on super täpne ja lihtne lugeda, kas see on päev või öö.Liikumine on ehtsa Jaapani Miyota Super 2035 pikaajalise kõrge-täppis-kuld kvarts liikumine, asi on 100m veekindel, ja vaadata on ainulaadne täiustatud anti-reflective disain.Korpus on valmistatud 316L roostevabast terasest, mis on liiva lõhata olla mitte-peegeldav.Kõik asjad peetakse Pathfinder on väga sitke ja vastupidav tööriist vaadata.

Maksmine:

Me võtame 2 makseviisid:

Makseviis ette nähtud Digisild.ee Tingdeposiidileping.

Paypal

Kohaletoimetamine: Kõik shipping hinnangul on eespool teema, et tellimused pannakse enne 15:00 Hiina Aega, et võimaldada samal päeval lähetamist.Me avaldame oma kauba 2 päeva jooksul pärast makse on lõpetatud.

Kuna praegune ülemaailmne pandeemia soovitame tellimuse niipea kui võimalik, kui objekt on kingitus või eriti ajal tundlik, et vältida ettenägematuid häired tarne ajakava.

Kuigi me teeme kõik endast oleneva, et toimetada teie, et eespool esitatud ajakava see on juhend ja sünnitust ei saa garanteerida.Me ei võta endale vastutust põhjustatud viivituste meie Kulleri või mis tahes riigisisese postiteenuse osutamiseks.Kui kaupa ei tarnita aja jooksul, mis meil on hinnanguline, vastake võtke meiega ühendust ja me teeme kõik võimaliku, et lahendada probleem kohe.Me ei vastuta mis tahes kahju, et sa hilinenud tarne.

Meie kättetoimetamise kulud katab shipping kauba sulle.Siiski, see ei sisalda impordimaksud ja haldus tasu selge kaupade sisestamisel teie riigis.

See on vastutus ostjal aru, et tasu võib taotleda ning tasuma kõik hilisemad import maksu-ja tollimaksu kauba saatmist, et oma Riigis.Astme, et kaubad on tagastatud QIMEI tulemusena lükkas makse, hilisemate tasud, mis tekivad näiteks imporditollimaksu ja töötlemise kulud arvatakse maha mis tahes toetuse välja.

Me ei võta vastutust nende kaupade puhul, mida on kaotatud pärast sünnitust, et PO Box.Me jätame endale õiguse tühistada tellimused, kui kohaletoimetamise aadress on PO Box.Lisaks, me ka ei võta vastutust kaupu, mis on kadunud pärast seda, kui nad on kinnitatud, toimetatakse APO või BFPO kohtades.

See on Kliendi kohustus teavitada meid kui kaup ei ole saabunud 30 päeva jooksul hinnanguliselt kättetoimetamise kuupäeva ja kellaaja tellimine.Kui teadet on tehtud selle aja jooksul ostja loetakse, et ta on kauba kätte saanud.

Sildid: helendav sõjalise stick, vaadata tis, sk watch automaatne, ram väli vaadata, määratlemata püksid, 36mm 10mm vaadata, corgeut miyota, keha 38mm, repro armee vaadata, 38mm 6mm vaadata.

  • Stiil: SPORDIALA
  • Dial Läbimõõt: 38mm
  • Juhul Kuju: Ring
  • Brändi Nimi: QM
  • Bänd Materjali Tüüp: nailon
  • Mudeli Number: SM8018
  • Toote Tüüp: Käekellad Kvartsist
  • Bänd Laius: 20mm
  • Funktsioon: Helendav, Sukelduja, Veekindel, Ujuda, helendav käed
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Liikumine: Kvarts
  • Juhul Materjal: Roostevaba Teras
  • Veekindlus Sügavus: 10Bar
  • Pannal Tüüp: Lukk
  • Bänd Pikkus: 45cm

Lisa Oma Kommentaar Nüüd