Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Ameerika retro castic Diivan Kate venitada Diivanil Slipcover diivan katted, elutuba cubre nurgas funda diivan puhketoolid lounge kate

    (0) 0
(0 Arvustused)

€8.90 €4.54
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d161925

Elastne Diivan Kate venitada Diivanil Slipcover diivan katted, elutuba cubre nurgas funda diivan puhketoolid kate lounge kodu

Kirjeldus:

KAITSTA : Kui slipcover kilbid kaitseb teie mööbel lekkinud, plekke, kulumist, et vältida selle sattumist hävitanud.See on suurepärane kodu lemmikloomad, või keegi, kes otsivad ökonoomne lahendus mööbli kaitse ja kaunista oma elutuba ja muljet oma külalistele kulutavad vähem raha.

EASY CARE: eemaldatav lihtne üles seada ja korja üles, masinaga pestav, külm vesi, ei valgendi, trummelkuivatid kuiv madal, ei triikimine.

Omadused:

1.See on lastic kangast materjali on lihtne rakendus.

2.Kõik ringi ilma nurgad paberisse, ei ole kerge korts;

3.Elastne rihm on all, ei ole kerge nihe.

4.See sobib enamiku diivan, nagu kangast diivan, või nahast diivan koos lõhe.

Soe Meeldetuletus:

L kuju diivan on vaja osta 2 tk diivan hõlmab

Palun mõõtke pikkus AA ja BB, nagu allpool pildil

Soe meelde: 1.Sest Käsitsi mõõtmine 1-4cm viga on lubatud. 2.kui sa tahad teine suurus,võtke meiega ühendust ja 3.kiire kohaletoimetamine, tasuta shipping ei tähendab, et sa ei pea maksma lisatasu Custom 4.erinevate riikide suurus on erinev ,seega palun kontrollige seda ka enne ostu-5.kuna pikamaa transportimine ,et toode on väike klapp,see ei ole nii korter kui pilt näitas,kuid ei mõjuta kasutamist. 6.nr jaemüük pakkimine, kui soovite uuesti müüki või nagu Kingitus ,palun mõtle pakkimine probleem 7.kate komplekt ilma Trööstija,hõlmab ainult 8.kui olete rahul meie teenust, siis palun jätke tagasisidet ja kõik "viis tärni[Kui te määr tarneaeg osa palun võtta rahvusvahelise transiidi arvesse.] Teie tunnustus teeb meid proovi anda paremini teenindada.

akna.adminAccountId=239128142;

Sildid: diivan kate, Puhketoolid Lounge, kate diivan, diivanil kate.

  • Fabirc Ehitus: 90gsm
  • Stiil: Tahke
  • Hooaeg: Kevadel ja Suvel
  • Funktsioon Tüüp: Pool Kate
  • Protsessi Tehnika: Põhi
  • Kohaldatava Diivan: diivan
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: 100% Polüester
  • Tootmine: diivan kate

Lisa Oma Kommentaar Nüüd