Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Kaardus Vintage Metallik Juuste Ravi Stiil Tööriistad Juuksed Kahvel Juuksed Pulgad Atsetaat juuksenõelad klambri külge U Kuju Juuksed Clip

    (1) 5
(1 Arvustused)

€2.23 €1.25
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d15690

100% uus ja kvaliteetne Materjal: Acetate Värv: Nagu fotol näidatud.Suurus: umbes. 10.5x2 cm (4.1x0.79in) Kogus: 1 tk Kohaldatakse: Pikad juuksed Minimalistlik stiil, elegantne, praktiline ja lihtne disain, hoida oma juuksed pingul ja mitte-libisemine, lihtne kasutada.Lihtsalt disaini oma taldrikule, hoides juukseid ohutu kukkel.Sobib kõige naised, daamid ja tüdrukud kanda.Valmistatud kõrge kvaliteediga metalli sulam, sile pind, vastupidav ja pikaajaline kasutamine, selge värvi, ei ole kerge kaduma, pehme ja mugav.Paindlik disain saab hakkama mõned paksud või õhukesed juuksed, lokkis või sirged juuksed.Kõrge elastsus -, moe-ja vastupidav.Lihtne kasutada.Viibida kohas, hoida juuksed välja oma nägu, ja otsima isegi ilusam ta.Tore, et sa DIY oma juuste stiili.Lihtne, kuid klassikaline klambri külge pakub kiire ja lihtne stiil lahendus.saab kasutada holding juuksed kakuke ja ponytails kaunistamiseks.Kui sa seda kanda, siis oleks võluv ja atraktiivne ja paistab rahvahulga.Suurepärane kingitus teile ja oma kallimale, sõbrad, pere jne.Täiuslik Jõulud karnevalid, maskeraad, mardi gras, PROM pool palli, cosplay kostüüm pool, lava, baar, ööklubi, sünnipäev osa, jne.Pakett sisaldab:1 x Juuksed Clip (muud tarvikud demo foto ei kuulu komplekti.) Märkus: Üleminek: 1 cm = 10 mm =, milleks on 0,39 tolli käsitsi mõõtmine.Pls veenduge, et te ei pahanda oma pakkumine.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi ühtida tegelik värv punkt.Aitäh!

Sildid: Bobby pins, taat leht, juuksuris tööriistad, tarvikud metallist, juuksed vahendid, juuksed kinni atsetaadi.

  • Suurus: approx. 10.5x2 cm (4.1x0.79in)
  • Mudeli Number: U Kuju Juuksed Clip
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mitu Tükki: Üks Ühik
  • Materjal: Akrüül
  • Kogus: 1tk
  • Toote Tüüp: juuksed clip
image

Anonymous

5
2022-09-18

“Selle klambri külge on suur! Et tuli kiiresti. Kauplustes, sellised juuksenõelad kulu kümme korda rohkem. Müüja soovitan.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd