Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

2TK Uued tooted, Täidisega Heegeldatud Jõulud Gnome Figuriin koos Kirss Ornament Puhkus Kodu Kaunistamiseks

    (0) 0
(0 Arvustused)

€10.19
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d151368

Rootsi Gnome(tuntud ka kui Tomte või Nisse ) on mütoloogiline olend ja Skandinaavia maade folkloorist.On öeldud, et Nisse elu majades ja küünid on talukoht, salaja tegutsemine oma guardian.Kui koheldakse hästi, nad kaitsevad perekonna kurja ja ebaõnne.

Lisada võlu, õnne ja puhkus vibe oma kodu kaunistades nende jumalik gnome nukud.Võite panna need TV seista, tee tabel, dinning tabel, kirjutuslaud, aknalaud, kamin, köök countertop, elutoas, diivan, raamaturiiul, riiulid, mantels, magamistuba, öö seista, rindkere jne.

Kingitused: moodne ja ainulaadne, seda saab kasutada mitte ainult siis, kui dekoratsioonid, vaid ka kingitused oma perele ja sõpradele.Teil on hinnatud oma tähelepanelikkus, headus ja erilise maitse.

Kirjeldus:

Suurus: 15x8x30cm

Värv: erinevad

Materjal-plüüš, kangas

Pakett sisaldab: 2x Jõulud gnome

Märkused:

1. Palun lubage 0-2cm kõrvalekalde tõttu käsitsi mõõtmine.Palun võrrelge üksikasjalik info.teie ootustele, enne kui osta.

2. Tegelik värvi asjad võivad veidi erineda lisatud pildid, mis on tingitud erinevatest pildistamise nurga alt ja valgusefektid.Täname oma arusaamist ja head ostmist!

Sildid: roosa põhjapõdrad.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Teema: HALDJAS
  • Piirkondliku Funktsioon: euroopa
  • Materjal: Tekstiili-Ja Kangast

Lisa Oma Kommentaar Nüüd