Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Suur Kung Fu Helina Fänn Plastikust Luu Võitlusviiside Käega Kokkuklapitavad Etapp Fänn Sichuani Ooperi Magic Rekvisiidid Suvel Lahe Fänn

    (1) 2
(1 Arvustused)

€12.23 €7.33
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d150336

Toote info:

Nimi Kung Fu Fänn

Gabariit on umbes 34 cm pikk ja on levinud läbimõõt on umbes 62 cm

Ventilaator kinni käepide, et fan (ventilaator luu on kokku puutunud tagaküljel)

Fänn soonikut plastikust

Fännid on väga vana kultuur.Paljud inimesed sageli näha fännid relva võitluskunstide filme.Sest nende kauni kuju, neid saab avada ja sulgeda kiiresti ja lihtsalt, nii et neid kasutatakse laval.Magic näitab, liigutusi teha on väga lihtne ja sujuv, nii palju loomingulist võlurid algust teha magic fännid.

Maagilised omadused: tavaline ventilaator on spetsiaalselt töödeldud, selle avamine ja sulgemine osavalt on paindlikum kui tavalised fännid, ja tema fänn lapiga ja ventilaator luud on väga tugev.

Lisaks, see ventilaator saab kasutada ka performance fänn, Kung Fu fänn, fitness fänn, ja taiji fänn!

Märkus:

Suurus käsitsi mõõtmine, seal võib olla 0 kuni 2 mm vea, kuulub normaalse nähtusega.

Ja erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

Aitäh!

Tagasiside:

1. Palun jäta 5-tärni tagasisidet, kui olete rahul meie toodete ja teenuste, me hindame seda (Punkt Kirjeldatud tärni 5 -, Side 5 tärni, tarneaeg 5-tähte).

2. Kui tooted teile on saabunud oli vigastatud või valesti stiile, palun ärge jätke ühtegi negatiivset tagasisidet esimene, palun, palun võta meiega ühendust,me tegeleme sellega ja töötada välja parimad lahendused, Teie rahulolu on meie motivatsioon paremini teha.

Sildid: suur käsi fänn, kätekuivati mini, lqtin tantsu kingad, isiklikud fännid tõstukid, hispaania victoria fänn, määratlemata püksid, fänn kung fu proficional, lilla plastikust käsi fänn, tradutional jaapani fänn, fännid gay suur.

  • Fänn Kattematerjal: Riie
  • Fänn Soonik Materjal: Plast
  • Tehnika: Tikitud
  • On Kokkupandav: Jah
  • Päritolu: Mandri-Hiina
image

Anonymous

2
2022-12-28

“Tellida 8 tükki, 7 neist tulid, ja üks oli katki (kehtestamise kruvi oli purunenud). Üldiselt, kvaliteeti kangast ja ribid on nii, nagu kirjeldatud. Selleks saabus kiiresti!”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd