Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

7W Anduri LED Pirn 180-230V Motion Smart PIR Lamp E27 Auto Heli, Valgus Radar Infrapuna Keha Lambid säästulambid

    (0) 0
(0 Arvustused)

€2.27
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d14489

Omadused:

1. Sisseehitatud PIR liikumisandur: kõrge kvaliteet PIR infrapuna andur on paigaldatud otsa pirn, nii liikumisanduriga lamp automaatselt süttib, kui ta tuvastab liikumise jooksul 13.12 jalad-19.68 jalga pimedas, ja automaatselt välja lülitada või kaovad, kui liikumine peatub paar sekundit.

2. Ere LED valgus: LED light kasutab mitut 6000-6500k valguse Led on piisavalt heledus, võite olla kindel, et see on tavaliselt valgustatud aastal udune või vihmase ilmaga.Sport-lambid on valmistatud plastikust vandid vastavalt unikaalne jahutamise nõuded LED kiibid, seega tagab pika eluea.

3. Madal energiatarve: Super ere valgus, madala energiatarbe ja energiasäästu, mis on otseselt asendada oma hämaras või murdunud valgus.See motion-sensing pirn kasutab 90% vähem energiat kui tavalised hõõglambid, nii et see võib vähendada oma elektriarveid.

4. Lihtne paigaldada: Lihtsalt kruvi mis tahes standardi E27 lamp omanik või kinnitust, nr juhtmed või ekstra liikumistuvastus vajalik inventar.Kui teil on küsimusi punkt, palun võtke meiega ühendust e-posti teel ja me püüame oma parima, et vastuse 24 tunni jooksul.

5. Mitmesugused rakendused: See liikumisanduriga lamp saab kasutada nii siseruumides kui ka väljas, näiteks koridorid, wc-d, välisuksed, cloakrooms, laod, keldrid, garaažid, sõiduteele, turvalisuse valdkondades, jne.

Kirjeldus:

Kõrge kvaliteet PIR infrapuna andur on paigaldatud otsa pirn, nii liikumisanduriga lamp automaatselt süttib, kui ta tuvastab liikumise jooksul 13.12 jalad-19.68 jalga pimedas, ja automaatselt välja lülitada või kaovad, kui liikumine peatub paar sekundit.

See liikumisanduriga lamp saab kasutada nii siseruumides kui ka väljas, näiteks koridorid, wc-d, välisuksed, cloakrooms, laod, keldrid, garaažid, sõiduteele, turvalisuse valdkondades, jne.

Kirjeldus:

Materjal Kest: PC

Toote Mõõdud: 60*105 mm

Valgustus Värv: Valge

LED lamp rant tüüp: 2835

Pinge: 180-230V

Komplekti Kuulub:

1tk *LED pirn

Sildid: lamp, energia säästmise elektripirn, led e14, smart pirn, karwen ametlik pood.

  • Brändi Nimi: ICOCO
  • Toote suurus: 60*105 mm
  • Valgustus värv: Valge
  • Pinge: 180-230V
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal kihnu: PC
  • LED lamp rant tüüp: 2835
  • Sertifitseerimine: CCC

Lisa Oma Kommentaar Nüüd