Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Madala Temperatuuri Stirling Mootor Mootor Auru Soojus-Haridus Mudeli Mänguasjade Komplektid

    (1.00) 5.00
(0 Arvustused)

€27.64 €16.86
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d143164

Kirjeldus:

Stirling-mootorid on unikaalne soojuse mootorite, sest nende teoreetiline kasutegur on peaaegu võrdne teoreetiline maksimaalne efektiivsus,mida Nimetatakse Carnot ' tsükli kasutegur.

See on väline sisepõlemismootor, kus kütus on põlenud pidevalt ja kolb on liigutatud laiendamine õhu (või heelium või vesinik) keskmise,ja laiendamise gaas jahutatakse külma koda ja tsükkel kordub.Ainult väike alkoholi lamp,võite teha seda kiiresti pöörde ja tugevat võimu.

Välise sisepõlemismootori, et vältida traditsioonilise sisepõlemismootoriga plahvatus teha tööd,et saavutada kõrge efektiivsus,madal müra,madala saaste ja madalad kasutuskulud.

Aerodünaamika on rohkesti teadmisi füüsika,ühe silindri sisepõlemismootor.Mootori põhimõte on intuitiivne,haridus mänguasjad,õpetamine eksperimentaalse seadmed saab tulemuslikult kasvatada laste huvi õppimise vastu saab kasutada ka klassiruumis õpetamise,intuitiivne ja lihtne aru saada.

Mootori mudel horisontaalses asendis käsitsi määrata, hooratta, et näha, kui sile,kui on tugeva kokkutõmbav,kontrollige ühendust rod on normaalne,kas silinder õli ja tolm,ning kui jah,siis palun kasutage wc-paberi kustutada Ole sile.Lülitab hooratta tunne surve silindri sees keha on normaalne nähtus,silinder on suletud.

Kirjeldus:

Kokkupandud suurus: 16x8x9cm / 6.29x3.14x3.54inch

Materjal: Metall

Pakett Sisaldab:

1 Komplekt Kuuma Õhu Stirling Mootor DIY Mudeli Komplekt

Märkus:

Palun lubage 1-3mm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Tänu eri jälgida ja valguse mõju,tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

Sildid: stirling hõbe pliiatsid, vajuta värvi spagetti kleit, mini 1 0 mootor, mootorite auto mudel, stirling suur mootor, stirling bangles, mudel ehitada kit saksa, 6g72 mootori rebuild kit, dodge nitro mootor, silindrid aurumasin.

  • Materjal: Metallist
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Soovitan Vanus: 12+y
  • Sertifitseerimine: CE
  • Tüüp: Kuuma Õhu Stirling Mootori Mudel
  • Mudeli Number: Stirling Mootor

Lisa Oma Kommentaar Nüüd