Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Jalgratta Sise-kaablitrasse tööriistakomplekt MTB Road Bikes Shift Kaabel Hüdrauliline Traat Sisemine Kaabel, Juhend Jalgrattaga Jalgratta Tarvikud

    (3) 5
(3 Arvustused)

€9.40 €4.98
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d137481

Jalgratta Sise-kaablitrasse tööriistakomplekt MTB Road Bikes Shift Kaabel Hüdrauliline Traat Sisemine Kaabel, Juhend Jalgrattaga Jalgratta Tarvikud

Bullet Punkte: 1、Täiuslik Kvaliteetseid Materjale: kutse sise-marsruutimise tool on valmistatud sulamist + terasest traat + tugev magnet.See on valmistatud kõrge kvaliteediga alumiiniumist materjal, tugev ja vastupidav.

2、Professionaalne & Pragmaatiline: Professionaalse sise-marsruutimise tööriistakomplekt on tugevalt magnet, sobib kõigile mitte-terasest raamid, võib kasutada mitu korda.Oluline komplekt teie sõita, eriti, kui neil tekib mured.

3、Laialdane kasutus: Sobib kõige liiki jalgrattad, nagu maastikurattad ja road bikes.See sobib lihtne suunamises, carbon fiber raam, titaani sulamist raam ja alumiinium raam, sealhulgas edastamise core toru -, piduri-core toru ja ketaspidur õli toru.

4、Lihtne Kasutada: See on mugav tõsta toru, traat, traat, tuum, õli toru ja elektroonilise ülekande liin läbi raami, ükskõik kui keerulised raam on, võid kergesti läbida seda.

5、Eksklusiivne Disain: enamikul juhtudel võite kasutada kummi-kaetud terasest traat juhend kaabel.Me siin kasutada plastkattega terasest traat shift kaabel kahjustamise vältimiseks värvi oma jalgrattaga.

Omadused:

1.Kummi-kaetud terasest traat juhend kaabel: selleks, et vältida kriimustada värvkatet, kui kaabli abil, kasutasime plastkattega terasest traat shift kaabel.

2. Kiire juhend kummist ümbris: 4-5.5 mm traat, torud, õli torud, Di2 juhtmed, sise-marsruutimise töövahendid, sissejuhatus kiire shift kummist varrukad, quick release disain, mugav ja praktiline!

Kui marsruut on keeruline ja kiire juhend kummist ümbris ei sobi, kasutada metallist juhend pesa!

Märkus: Pärast installimise lõpuleviimist piduri voolik, katkestas 10mm otsas voolik, et vältida õli leket.

Märkus: paigaldamisel sisemine kaabel, sisemine kaabli ühenduspesa tuleb kasutada koos Di juhtmeline pistik.

Märkus: paigaldamisel Di2 traati, Di2 juhtmeline pistik tuleb kasutada sisemine juhe pistik.

3. Multifunktsionaalne juhend peamine magnet

Olulised märkused kasutamiseks sise-kaablitrasse tööriist:

1. See sisemine kaablitrasse vahend ei sobi terasest raam plii tööd;

2. Kehtib üksnes selle raami ava etteandega>=6mm;

3.Kasutada metallist pistik piduri voolik.Pärast marsruudi, katkestas lõpuks voolik poolt 10mm, et vältida õli leket.

4. Magnetid võivad puruneda, kui kokkupõrkamise üksteist, palun kasutage magnetid hoolikalt, kui kasutate tööriista komplekt!

Pakkeleht:

Jalgratta Sise-Marsruutimise Tööriist*1

Käsiraamat*1

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal võib olla mõningaid värvi erinevus, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, võib lubatud hälve toote suurus.

Sildid: kiire bike, aeros bike, cartoon auto osad, jalgratta kotid panniers, lk mtb, mootorratta tarvikud kros, määratlemata püksid, ds5 signaal lamp, jalgratta tarvikute kods, seelikud rattasõit.

  • Mudeli Number: Jalgratta Sise-Kaablitrasse Tööriistakomplekt
  • Päritolu: Mandri-Hiina
image

Anonymous

5
2022-10-02

“Ei täpselt, mida peaks tegema. Kvaliteet on hea, kasutada mitu korda ja ei ole märke, et kasutada ca näha. Soovitatav!”

image

Anonymous

5
2022-09-05

“väga hea Toode”

image

Anonymous

5
2022-08-09

“Seade on saanud, teoreetiliselt kontrollida, on õigus olemas. Lähitulevikus töötab töökojas. Põhiline arvamus on huvitav ja odav. Siis ma teen seda.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd