Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Inyahome Dekoratiivsed Pehme Velvet Viska Padi Hõlmab Tahke Plain Suur Diivan Istmepadi Juhul Suur Maja Pom pom Hubane Padjapüür

    (1) 2
(1 Arvustused)

€17.67 €9.18
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d137213

Hubane & Hingav Materjal:

valmistatud Luksuslik Pehme Osakesed Sametist Tekstuuri, Palju Pehmem ja paremini Hingav Kui Tavaline Riie.nad mitte Ainult Ei Tunne, Mugav, Vaid Ka Naha Sõbralik Oma Pere ja Lemmikloomadega.

Kvaliteetne Tõmblukk:

Visata padi kaaned koos õrn ja vastupidav peidetud tõmblukk, võiks parandab välimust ja annab kerge paigaldamine ja eemaldamine.

Vastupidav Kate & Pom Mpde:

Iga õmblus on pingul niit ja üle-lukustatud, et vältida fraying ja kobesta.Teenetemärgi mp mpde on kindlalt kinnitatud padi, mis hõlmab vältida kvaliteedi küsimusi nende kohta.

Hea Kaunistamiseks:

Need padja katted on väga mugav ja pehme.Sobib rõdu, elutuba, magamistuba, pidu, piknik, pulmad, kontor, kohvik, jne.Sa ei saa panna meie padi hõlmab diivan, voodi, diivan, tool jne.Sobib hästi teie mööbli ja voodipesu komplekti.

Easy Care & Pesu:

Pesemine madalatel 30°C, ei valgendi, triikimine madalal 120°C, kuiv ja puhas, ei trummelkuivatid kuiv.Meie padja kate segu koos fade vastupidav ja plekikindlad, mis alati näeb välja nagu uus iga kord pärast pesemist.

Umbes laevandus

Siis me laeva objekt(id) hiljemalt 7 tööpäeva jooksul peale arve tasumist.palun veenduge, et teie aadress on õige, enne kui teete makse.

Kui sa ei saa oma kauba pärast 60 päeva jooksul, võtke palun meiega ühendust, me assistent teil probleemi lahendada.

Üleandmise kuupäev

Hiina Post Air Mail, See kulub 10-60 päeva, et jõuda(Kohaletoimetamine Brasiilia võtab aega umbes 30 kuni 90 päeva.

Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus,See võtab tavaliselt 14-90 päeva, et jõuda.

Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus,pakkuda Tracking Number, et Ainult saab jälgida Hiinas.Kui teil on vaja Tracking Number, mida saab jälgida teie kohaliku riigi, Valige palun Shipping Hiina Post Air Mail on Registreeritud.

Tagasiside

Kui tooted ja teenused meilt on rahul oma positiivset tagasisidet ja 5 tähte Üksikasjalikud Müüja Reitingud on kõrgelt hinnatud.

Me ei jäta positiivset tagasisidet pärast kättesaamist positiivse teie tagasisidet.

Kui te määr laevandus osa , palun võta international business arvesse.

Meie eesmärk on teha kindel, et teil on meeldiv shopping koos meiega.Palun kirjuta meile enne lahkumist kõik 1 või 2 reitingud, negatiivne tagasiside, või avada mis tahes vaidlus.

Me saame aru, tunne ja pettumusi, võite on, ja teeme meie ettevõtmine probleemide lahendamiseks.Palun andke meile võimaluse lahendada mingit probleemi.

Võtke meiega ühendust

Kui teil on küsimusi või päringuid,siis võib vabalt võtke meiega,me oleme õnnelikud, et assistent teile.Me püüame oma parima, et vastata teie kui varem, kui võimalik, aga tänu ajavööndi erinevus,me ei pruugi olla võimalik, et vastuse saate kohe.Palun andke 24 töötunde meid tegema vastata,aitäh mõistmise.

Sildid: squishy suur padi, kaamel padjakatted, beež karusnaha padjad, hall puuvillane visata, padjapüür emale tasuta shipping, padjad kaunistada kodu, padjad dicor kodu, moodsad padjakatted, l samet diivan kate, kate au 10 tahke must.

  • Muster Tüüp: Tahke
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Unpick ja Pesu: Eemaldatav ja Pestav
  • Mudeli Number: 607735842459
  • Funktsioon: Massaaž
  • CN: Shanghai
  • Technics: Kootud
  • Komplekt Tüüp: NO
  • Kuju: Ristkülik
  • Stiil: Jaapani Stiil
  • Tüüp: Cusion
  • Materjal: Polüester / Puuvill
  • Vanus: Täiskasvanud
  • Täidis: ppcotton
image

Anonymous

2
2022-11-28

“Kangas ja kvaliteet on hea, aga värv ei ole see, kuidas seda kirjeldada. Ostsin halli ja selle asemel, et hall on beež.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd