Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

80pcs Kohev Pampas Muru Decor,Naturaalne Kuivatatud Lille Kimp Kuiv Pampas Õie Paigutus DIY Boho Kodu Pulm Jõulud Decor

    (0) 0
(0 Arvustused)

€22.26 €8.91
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d13669

modname=ckeditor

【ESMAKLASSILIST】Kõik varred see pampas muru kimp on loomulik, kuivatatud taimed, Kasutage kõrge kvaliteediga lilled värvi ja kuiv.Eriline tootmise tehnikat tagab silmapaistva kvaliteedi, vastupidavuse, reaalne ja loomulik kui kunstlik lilled, võib kasutada pidevalt, kauem kui üks aasta, ei kehti hooajalisi piiranguid, tavaliselt ei tuhmuma.Lisada kunstiline õhkkond, et elukeskkonda ja muuta see rohkem flavorful.

【TÄIUSLIK KÕRGUS】 kogu kõrgus meie pampas rohi on umbes 18in/45cm ja sulgedest osa on vahel 7.9 in-11.8 in/20cm-30cm.Meie pampas muru kimp sobib palju stiile vaasid, ideaalne 10-25cm kõrge vaas.

【RIKAS PAMPAS KIMP】õrn, kuivatatud lilled, kimp/ pampas muru valik ideaalne kingitus, eriline või kodus.Päris mix pleegitatud valge ja looduslikud värvid.See armas lilleline kimp sisaldab pampas muru, kohev pampas, valge pampas, reed, linum kamp, nisu ja kuivatatud limonium materjale.

【LAI APPLIICATION】saab Kasutada kuivatatud pampas muru kimp kaunistada elutuba, DIY lilled.baby shower, hotell, talumaja, Boho home decor ja neid kasutada, et kaunistada oma pulmas saal väike vaasid koha ümber, et töötab suurepäraselt!

【SOE MÄRKUS】: Need dired pompass muru oksad võivad kaotada fluffiness laevandus protsessi, sest see on loomulik kuivatatud taim.Nii et palun pane see sooja päikest paar päeva, et saada kohev mõju enne kasutamist.Või laine föön nende üle madala soojuse.Siis asetatakse vaas ja kergelt misted koos hairspray hoida fluffiness ja ennetada tulevikus kadumas! (Kui te meeles, palun lugege hoolikalt enne ostu.)

Kui tegemist on kodu-või pulm teenetemärgid suundumusi, pampas rohi on lemmik meie.See on olnud trendid paar aastat, ja ei tundu, et aeglustab igal ajal kiiresti!Kui pampas, nisu-värviline taftingvaibad rohi ja on pehme, salkus kvaliteet, mis lisab vahetu tekstuuri midagi kimp, et tseremoonia taustaks.

Kuivatatud ja konserveeritud õied on enamasti ravi vaba ja kesta lõputult.Peamised tegurid, mis mõju neil on kerge või niiskus.Otsene päikesevalgus võib põhjustada lilled kaduma, ja niiskus võivad imenduda ja teha kindel, et lilled "anna".Kui nad lõpuks saada tolmune, soovitame konserveeritud õhu ja föön madala lahe seade.

1.Tee Pampas Kohev

Kui teie pampas muru saabus, see on normaalne, et nad näevad välja natuke kompaktne.Meie ettepanek on, et võtta varred välja pakendi ja loksutatakse, pampas muru väljaspool kohevaks see üles, see läheb shed vähe, kuid see on täiesti normaalne.Siis pane see sooja päikest paar päeva, et saada kohev mõju. 2.Tee Pampas Kohev

Soovitame õrnalt puhuda kuivaks teie pampas muru õrnalt vähe, termofikseerimine umbes 5 minutit, see tõesti aitab plumes avada.Olge ettevaatlik, et mitte üle puhuda kuivaks, või harja neid läbi, sest rohi on varjualusesse liiga palju. 3.Vähendada Kadumas

Teil on võimalik vähendada kadumas kergelt pihustamine, liikumised, mille juukselakiga, kui nad on fluffed üles.Proovige see väike töö kõigepealt veenduge, et sulle meeldib tulemus.Hoida eemal otsese päikesevalguse ja niiskuse pikendada elu oma pampas muru.

Karbi sisu kokku 80pcs/Kimp (ei kuulu vaas):

Pampas muru

Kohev pampas

Valge pampas

Reed

Linum kamp

Nisu

Kuivatatud limonium

1. Säilinud taimed on loomulik.Variatsioonid suurus, kuju ja värvus võivad esineda elementide vahel, sama viidet.Mõned osad võivad esitada tühised vead

2. Kui pampas liikumised võivad saada veidi squished ajal laevandus ja kuju muutmine.

3. Kadumas erinevad liikumised ja oma pampas muru heidavad.

4. Kui pampas rohi ei tohiks panna vaas veega.

5. Olla õrn, kui pakendi avamist.

Sildid: pampas muru decor, Tehislilled, jõuluehe, pulm teenetemärgi, kuiv, lilled kaunistuseks.

  • Mudeli Number: Naturaalne Kuivatatud Pampas Muru Kimp
  • Taimse või loomse toote tüüp: Kunstlik Muru Pampas
  • Kasutusalad Toote: Home Decor
  • Materjal: Rotangist, Naturaalne Kuivatatud Taimed
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • umbrohutõrje teenetemärgid: kleebi muru
  • Kokku: 80pcs(ei kuulu vaas)
  • Kasutamine: halloween teenetemärgi, automne teenetemärgi
  • Siz: 43-45cm
  • värv: Loodus
  • Liigitus: kuivatatud lilled
  • Tüüp: roos, pampas muru
  • Sündmus: Jõulud, Pulmad, Baby Shower
  • Stiil: Lill
  • Lille Stiil: Lille Kimp
  • CN: Yunnani

Lisa Oma Kommentaar Nüüd