Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Vibu Sõrme Toetada Protector Pildistamise Praktika Käik Käsitöö Sõrme Guard Pildistamise Praktika Käik Väljas Recurve Vibu Nooled

    (0) 0
(0 Arvustused)

€7.36 €5.15
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d13636

Toote Kirjeldus:

1. Pehme Nahk Sõrme Kaitsmega Recurve Vibu Sõrme Guard Traditsioonilise Vibu

2. Mini suurusega ja reguleeritav elastne disain sobivad

3. Tugev kaitse oma sõrme pildistamise ajal

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Bow Sõrme Protector

Toode värv: must/punane/sinine

Toote materjal: messing + nahast

Toote kaal: umbes 25g

Toote suurus: umbes 32*38mm/1.25*1.49 tolli

Pakkeleht:

Vibu Sõrme Kaitsmega*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Pehme Kandma: Meie Vibu Sõrme Kaitsja funktsioonid reguleeritav suurus valmistatud messingist nahast materjal, ja see on lihtne kanda ja võib kaitsta sõrmed alates rööv.

2.Suurepärane Disain: võite olla kindel, et valida meie Nooled, Sõrme-Protector, et see on mõeldud reguleeritav suurus, saate kohandada seda vastavalt oma mugavuse.

3.Töökorras Vahendit: abil karastatud osa see Vibu Sõrme Toetada Protector ühendab ja parandab kehahoiakut esimese ja teise liigeste pöial, see võib suurendada tugevust pöial konks string.

4.Lihtne Tõmbuda: abiga seisukohta string kinnihakkamine meie Vibu ja Nooled, Sõrme Kaitsja, kes on kohapeal tuntud ja laius on mõõdukalt punkti-tüüpi kinnihakkamine string, mis on vilgas ja ei häiri string.

5.Lihtne Käsitseda: abiga see Recurve Vibu Sõrme Toetada Kaitsja, mis on tehtud messingist materjaliga, välimine paks vask leht ei ole lihtne kanda, kuid see on mugav ja ei vähenda paindlikkust.

  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd