Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3

Degausser CRT Monitorid 220V AC TV Võlukepp Arcade Mäng konsooli ekraani degaussing Kinescope Degaussing Rod Hallituse Demagnetization

    (2) 3
(2 Arvustused)

€4.57 €4.25
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d1359

Tehniline kirjeldus:

See toode on kasutatavad välise degaussing värvi-televiisorid, värv monitorid, ja arvuti terminali värvi näidikud.Kõrvaldada värvi loo ja plekk põhjustatud magnetization on fosfor ekraani mõju on märkimisväärne.Pärast muudetud seadet on lihtsam töödelda, värvi pilte saab rohkem erksad ja selged, ja parim vaatamise efekt on võimalik saavutada.

Kasutada hallituse demagnetization.Vormid, mis on installitud masin saab demagnetized ilma lahtivõtmine, mis on mugav ja praktiline, ning parandab oluliselt töö efektiivsust.

Tehnilised nõuded:

1. Suhteline magnetvälja tekitamine: 70MT

2. Load current: 1A

3. Pidev tööaeg:

4. Suurus: 30x30x200MM

5. Tööpinge: 220V

Sildid: androyd auto monitor, arcade juhtnuppu staccable, demagnetizer degausser vaadata, tv hyundai crt, mäng 4 arcade, elo lcd-ekraan, kontrolli universaalne lg crt, stand arcade, dubradica köögi kapis, zippi juhul.

  • Tüüp: Mündi Nupp
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Vanus: >3 Aastat
image

Anonymous

1
2022-07-15

“Punkt on odav ja surmav, plastikust oleks sulatada päikese kätte, juhtmed lahti sees, isolatsioon on kahjustatud ning nupp ole määratud otstarbeks”

image

Anonymous

5
2022-07-25

“See on nagu paaris. Ma ei ole proovinud seda veel! Tarnitud suhteliselt kiiresti.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd