Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Sublimatsioon Klaaside Wrap kooskõlas Cricut Kruus Vajutage Tarvikud Klaaside Toorikud Kruus Vajutage Tarvikud

    (1.00) 5.00
(0 Arvustused)

€25.86 €18.36
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d133843

Sublimatsioon Klaaside Wrap kooskõlas Cricut Kruus Vajutage Tarvikud Klaaside Toorikud Kruus Vajutage Tarvikud [Funktsionaalne Disain] Kõige kruus vajutage sublimatsioon masinad on varustatud mitte-reguleeritav soojendamiseks.Kuid mida teha, kui soovite printida rohkem klaasid ja kruusid?Nüüd on meie sublimatsioon silikoon pakend aitab!Väiksemate sublimatsioon toorikud cricut kruus vajutage või muud kruus soojuse vajutage sublimatsioon masinad, Luua klaasid ja kruusid erineva suurusega.

[Lai Ühilduvus] Meie sublimatsioon silikoon pakend on saadaval kolmes paksuse jaoks sublimeerub erinevad suurused klaasist tassi, õled tassi, vee pudelid, jar jahutid, jms.Nad võivad ümbritsev nõrgem trummel või kruus) lisamiseks paksus, üleandmine soojust ühtlaselt, ja tuua erksad värvilised pildid.

[Lihtne Kasutada] Silikoon pakend on lihtne kasutada.Wrap tühi klaas või kruus üks või kaks silikoonid mõõduka paksusega, siis pistke see kruus ja vajutage kuum plaat teha pingul.

[VASTUPIDAVAST MATERJALIST] Meie sublimatsioon silikoon pakend on spetsiaalselt ette nähtud kruus vajutage sublimatsioon masin.Valmistatud kvaliteetsest silikoonist.Hõõrdumisele vastupidavad, kõrge kvaliteediga, kuumakindel kuni 450°F (200°C).Pakkuda õige kütmise tingimusi, et tagada, et iga trükitud, sublimatsioon kruus on kõrge kvaliteediga printimine.

Samm 1: Wrap tühi klaas või kruus tükk või kaks silikoonist sobiva paksusega.

2. samm: Paigalda see tassi vajutades pliidilt ja teha see pinguta.

Samm 3: Asetada pakett ja keera trummel tagurpidi.

Kui teie disain on suurem (pikk), siis on vaja asetada pakendit ja keerake vee pudel tagurpidi.

Värv: Sinine

Materjal: Silikoon

Pakendi Sisu:

3 * Cricut kruusid

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Sildid: Sublimatsioon Klaaside Wrap, sublimatsioon kruusid tühi, sublimatsioon kruus, vajutage tarvikud, keraamiline kruus, cricut kruus.

  • Pakett: 3 * Cricut kruusid
  • Drinkware Tüüp: Kruusid
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • värv: sinine
  • Materjal: Silikoon

Lisa Oma Kommentaar Nüüd