Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Naiste Salendav Täis Bodysuit Shapewear Afterbirth Kõht Sidemega Intimates Sünnitust Aluspüksid Fajas Postparto Riided

    (0) 0
(0 Arvustused)

€51.21 €30.73
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d13338

Kirjeldus

#【TOPELT RÕHU, VÄHENDADA TURSE】# -- 2-layer - riie suure kompressiooni võib tõhusalt lamedamaks ja tihendamiseks muhke oma keha. ❤Parim compression rõivas aitab teil sile teie tagasi, pinguta kõhu, slim teie reie-ja tõstke puusad.Tee oma puusa-ja käe jooned tihe ja tugev, ja tee oma tagasi ja hip kõverad sile. #【REIE ESIOSA + ARM TÖÖPINK】# -- 3 in 1 full body shape tähendab, et nad on shapewear saab kontrollida kõhtu, aluspüksid saab kontrollida keskelt reie-ja tööpink võib slim ülemine käsi. ❤ Unikaalne disain pikendamine käe ja reie selle pärast operatsiooni compression bodysuit muuta oma kõverad esteetiline tunne laiendada käed ja reied, mis näeb välja rohkem loodus-ja kooskõlastatud.See tööpink satub annab teile tugev, sale, sihvakas keha all oma ülikond. #【MUGAV KANGAS ja TEADUSLIK DISAINI】# -- Kõrge kvaliteedi 82% POLÜESTER ja 18% ELASTAN, mis on pehme, hingav ja suure survetugevuse. ❤ Teadus-disain, rindkere, aluspüksid ja jalgevahe.Avatud rind konksu-ja-silm on lihtne kanda. 2 haakidega, et tugevdada ühenduse üles ja alla, mis on kasulik tõmmata ja suurendada compression keha.Aluspüksid' talje konks-ja silmade ja tõmblukk disain.Ava jalgevahel on lukk suvatsen pikenemisega, et puusad.

KONKS & SILMADE SULGEMINE DISAIN

Konks & Silmade Sulgemise ees rinnal on lihtne kanda, elastne kangas võib push up oma rinnal, võimaldab näidata rohkem põnev rind, see on ka lihtne maha võtta.

ÜHENDAGE LUKK

2 Luku disain vastavalt oma rinnal, lihtne kulumist ja suurendada liikumise paindlikkuse.

KONKS & TÕMBLUKK SULGEMISE

Sisemine konksu silma ja tõmblukk sulgemise, mida saab kohandada oma talje ja kujundada oma liivakella siluett.Zip on lihtne, et sa võta see maha ja pane see tagasi ilma probleemideta.

TÕMBLUKK AVATUD JALGEVAHE

Avatud jalgevahe lukuga ja pikkus kuni puusad, see on mugav kasutada, wc.Tagumik Tõstja bodysuit on mõeldud, et anda teile parema kõtu kontrolli, näitab liivakell kõverad mõttes kohe.

ÕMBLUSTETA KANGAS MAKSIMAALSE MUGAVUSE

Lisatasu 82% Polüester Ja 18% Elastaan.Kvaliteetne elastne pehme riide ja hingav, mida iseloomustab venitada ja kaasamine, mis lisab tihendustes oma keha.

Näpunäited

1) Ei ole mõeldud kasutamiseks raseduse ajal. 2) Palun ÄRGE kleit, vöö, kui magada. 3) Pese puhta veega enne esmakordset kasutamist. 4) Vältida kokkupuudet nahaga otse,soovitada kandma särk all vöö. 5) Kui teil end ebamugavalt ajal, kasutades protsessi, soovitame reguleerida pinguta või vähendada, kasutades aega. 6) selleks, et aidata teil saada oma keha tagasi oma endisele ametikohale, sünnitus kiiremini, soovitame kombineerida, kasutada ja kalorite kontrolli käesoleva toote kasutamine, näed SUURT erinevust väga kiiresti.

Me püüdleme 5-star service märkides ettemaksu meie poliitika meie laevandus määr & meie laevandus sagedus.Kui sa olid rahul selle tehinguga, palun vastake kõik 5 tähte!Kui te ei ole rahul meie esemed,palun võtke meiega ühendust.

Tere tulemast meie poe

Selleks, et teha sulle, millel on õnnelik shopping reis meie pood ja vältida ebameeldivaid aftersale küsimusi, palun lahkesti võtta paar minutit, et lugeda mõned nõuanded.Olete teretulnud võtke meiega ühendust sõnum või e-posti!Laevandus 1. Me oleme pakuvad Tasuta shipping: Digisild.ee Standard Shipping ePacket, Hiina Post Air Mail.Express Shipping: DHL, Fedex, Aramex, EMS, TNT, UPS . 2. Nagu ikka, oleme pakuvad Tasuta shipping laeva Digisild.ee Standard Shipping, kui soovid saata poolt Hiina post Air Mail, ePacket, pls teade meile. 3. Mida ePacket: Üldiselt, me vaikimisi laeva ePacket, et USA ja VENEMAA võtab umbes 10-30 tööpäeva jooksul laevandus. 4. Tarne Kanada,AAFRIKA, SUURBRITANNIA, ning muud Euroopa riigid, võtab aega umbes 25-45 tööpäeva jooksul. 5. Kui teil on vaja kaup kiirelt ja tahad laeva Express Shipping, kui tellite, Enne kui oled maksnud, pls võtke meiega Ühendust Express Shipping, me Arvutada Express transpordi maksumus teile, ja lisa tellida, siis saab teha makse. 6. Digisild.ee Standard Shipping, nagu tavaliselt kulub umbes 25~50 tööpäeva. 7. Hiina Post Air Mail, nagu tavaliselt kulub umbes 20~35 tööpäeva. 8. ePacket, nagu tavaliselt kulub umbes 7-25 päeva töö. 9. DHL, Fedex, nagu tavaliselt, võtta umbes 3~7 tööpäeva jooksul. 10. TNT, Aramex, UPS, nagu tavaliselt, võtta umbes 2~7 tööpäeva jooksul. 11. EMS, nagu tavaliselt, võtta umbes 3~7 tööpäeva jooksul.Meie tööpäev on esmaspäevast laupäevani ja 9am kuni 6pm.Laeva MEILT: 1.Esemed saadetakse välja 24 tunni jooksul. 2.Nr saadetise kohta, Nädalavahetusel ja Pühade ajal.Laeva CN: 1.Esemed saadetakse välja 48 tunni jooksul. 2.Nr saadetise kohta, Nädalavahetusel ja Pühade ajal.Me pöörama tähelepanu oma, et sa aega, kuid palun ärge muretsege, kui see ilmub hiljem, me võtame ühendust shipping company, et hoida kursis teid.

Sildid: miss moly polsterdatud, miss moly shapewear sissenõudmine, miss moli tööpink, miss moly lateks higi, miss moly neopreen, silmade mask miss tõusis, miss moly naiste rõivad, naiste seksikas kostüüm miss moly, miss moly higi, nightgowns sünnitust.

  • Suurus: S-3XL
  • Teenetemärgi: Puudub
  • Disain: Õmblusteta
  • Mudeli Number: CY-9913
  • Värv: Must
  • Sugu: NAISED
  • Kontrolli Tase: Firma
  • Brändi Nimi: miss moly
  • Toote Tüüp: Shapers
  • Rõve Pilt: No
  • Seksuaalse Alatooniga: No
  • Feature1: Konksud&Silmad, tõmblukk
  • Stiil: FullBody
  • Kohaletoimetamine alates: Hiina; U. S. A
  • Materjal: Polüester, Spandex, neopreenist
  • Shapewear: Bodysuits
  • Feature2: Hingav & Mugav Materjal
  • Paksus: Standard
  • Hulgi & Drop Shipping: tugi
  • Kanga Tüüp: Broadcloth
  • Sündmus: päev

Lisa Oma Kommentaar Nüüd