Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Mooroer kandekott ühildub Nintendo Lüliti OLED Kott Tarvikute jaoks Lüliti Kõva Kest Kaasaskantavad Konsoolid Reisi Puhul

    (0) 0
(0 Arvustused)

€19.92 €12.55
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d132445

Mooroer kandekott ühildub Nintendo Lüliti OLED Mudel & Nintendo Lüliti Juhul, Kõva Koorega Kaasaskantav Reisi Puhul Kott Nintendo Lüliti OLED Konsool ja Tarvikud, Valge

Omadused: 1.【Mõeldud Nintendo Lüliti OLED / Nintendo Lüliti】Sobib Nintendo Lüliti OLED ja Nintendo Lülitage konsool koos tarvikutega.Ideaalne kaitse teie seadme iga päev langeb, löökide ja muhke.

2.【Kõrge Kvaliteedi Juhul】 Nintendo Lüliti juhul OLED kõrge kvaliteediga ja vastupidav raske juhtumi, mis on valmistatud EVA.Sisemus on pehme ja mugav, koos kahe elastsed rihmad, et tagada vastuvõtva ja kaitsta kriimustuste.

3.【Veekindel & Tolmukindel kott】, Kasutades kõrge kvaliteediga EVA materjalist, kõva koorega kandekott hoiab teie Nintendo lüliti OLED alates veekindel ja tolmukindel.Täiesti kaitsta oma konsooli ei kahjustata kuidagi.

4.【Suur Ladustamise】suur ladustamise võrgusilma tasku suudab täita oma igapäevast ladustamise vajadusi lüliti OLED tarvikud.Nagu mõned laadimiskaabel, kõrva pungad, kaks rõõmu-miinuseid, pöial mütsid.Ja see on 8 Lülita mäng taskud.Te võite võtta juhul, kõikjal.

5.【Kodu Ladustamine ja Reisi-sõbralik】Kaunis kodu hoidmine, reisi-sõbralik, väga kerge ja lihtne teha, hoides Nintendo Lüliti OLED turvaliselt salvestatud reisi ajal.

Toote Kirjeldus

Raske EVA kest hoiab teie seadme kaitstud, kui pehme sisemine materjal hoiab teie seadme tasuta kriimustuste.Seega, isegi juhul, kui teie puhul kannatavad kahju, teie Konsool ja tarvikud seest juhul jääb kaitstud.

Vastupidavast EVA materjalist ja suurepärane ehituslik projekteerimine talub survet, Ta talub ootamatu surve ja kaitsta konsooli hoiab sinu konsooli tasuta kahjustatud.

Kvaliteetne EVA shell saab tõhusalt veekindel ja niiskuskindel, tõhusalt kaitsta Konsooli.te unustate, et see vihm või kogemata kõrvalmõju mõned vee peal, oma Konsooli ei kannata kahju.

Sildid: nintendo lüliti sega kate, bolwa nintendo lüliti, galaxy 7 serv juhul pubg, carcsa nintendo lüliti, carucho nintendo lüliti, quickpouch nintendo lüliti, poece nintendo lüliti, nintend lüliti reisil juhul, game boy juhul retro huawei, telefon x max pubg juhul.

  • Ühilduva Nintendo Mudel: Nintendo Lüliti
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mudeli Number: OLED
  • Ühilduva Mark/Mudel: Nintendo
  • Brändi Nimi: HEYSTOP

Lisa Oma Kommentaar Nüüd