Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Disney Miki-Minni 3D Cartoon laualamp USB Stereo LED Night Light Muuta Värviline Puutetundlik Öö Valguses Sünnipäeva Kingitus Lastele

    (1) 4
(1 Arvustused)

€19.89 €10.94
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d131548

- 7 Värvi muuta: punane, roheline, sinine, kollane, sinine, lilla ja valge

- Touch Režiimi: Palun vajutage puutetundlikku nuppu üks kord, et muuta ühte värvi, kui vajutada 8. korda, värve saab muuta automaatselt.Hoidke lülitit all 2 sekundit, et lülitada.

- Väikese kütusekuluga, ei kuuma pärast pikka aega tööta, kvaliteetne LED, on pehme ja ei ole pimestav, mitte-värelus, ei ole valus silmad.

Öösel tuled lapsed, tüdrukud, poisid, beebi, naised.Kasutatakse laialdaselt erinevates keskkonna, nagu dekoratiivsed tuled koju, magamistuba, laste tuba, elutuba, baar, kauplus, Kohvik, restoran, pidu, klubi ja kõikjal soovite.Või nagu kingitus ideid või vidinaid, lapsed, tüdrukud, poisid, beebi, naised.

Parameeter

Paneel materjal: optiline akrüül

Võimsus veeta: 0.012 kw.h/24 tundi

LED eluiga: 10000hours

Võimsus:0,5 W

Pinge: 5V

Valgus, värv: Punane, Roheline, Sinine, Kollane, Sinine, Lilla, Valge (saab fikseeritud ühte värvi või 7 värvi, järkjärguline muutmine)

Tarbimine: 3W

Toide: USB-liides või 3*AA patareid(ei kuulu)

pakendi suurus: 22cm*16cm*6cm

"7colors" tähendab, ei ole kaugjuhtimispult, "16colors" tähendab seda, et seal on puldi külge toote,kaugjuhtimispult võib kontroll-lamp 16 värvi

Toetame dropshipping.Kui ostate mitu toodet korraga, saate nautida hulgihind.Tere tulemast tutvuma meile.

Sildid: ozdoba led miki, pokimon 3d-lamp, led ribad ktm, nike miki led, led ribad bmwe46, auto 18 punkti, miki plastico led, mikasa 3d-lamp, tuuseldama 3d-lamp, tülinorija 3d-lamp.

  • Brändi Nimi: Disney
  • Tüüp: Juhtudel
  • Päritolu: Mandri-Hiina
image

Anonymous

4
2022-08-25

“väga jumal särgid ja kiire tarne.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd