Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Universaalne Helendav Rehvi Ventiili Kork Auto Ratta Rummu Hõõguv Tolmu-tõend, Dekoratiivsed Rehvi Velje Varre Hõlmab Kohaldatav Bike Mootorratta

    (0) 0
(0 Arvustused)

€1.21 €0.85
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d13102

Kirjeldus

Omadused:

1) Kuma Materjali - Need auto rehvi ventiili korgid on mõeldud helendav materjal, sõites ratta rehvi mütsid moodustavad lahe ava, mis on valmistatud teie auto on luua unikaalne ja luksuslik välimus, stiilne ja pimestav.Kaitsta ventiil, tõhusalt ennetada on kaetud tolmu/lumi/vihmavesi, pikendada eluiga rehvi.

2) Isikliku Disain - Need auto rehvi ventiili varred, mis fluorestseeruv materjal, ventiili korgid on vaja neelavad valguse allikas, siis see helendab öösel.Nad ei suuda taluda valgusallikad läbisõidu ajal pakendis.Valgustamiseks Led või paigutada päikesevalguse eest 5-15 sekundit enne fluorestseeriva varre mütsid esimest korda.

3) Universal Fit-Need auto rehvi ventiili korgid kate on universaalne ja sobib kindlalt iga rehvi või ratta õhku ventiili.Sobib ideaalselt auto, veoauto, MAASTUR, mootorratas, jalgratas või jalgratas.Sees on üpp pöörleva lõnga struktuur, see võib kinnitada tihedalt koos rehvi ventiil, tõhusalt vältida ventiili lekkimise.

4) Lihtne paigaldada - lihtne ja sile kuju ja disain meie auto ventiili korgid on kergesti küljest pingutatud, kuid võib olla ka cinched alla veidi rangem, kui kunagi peaks olema vajadust.Asendavad vana ja kadunud rehvi ventiili korgid.Täiuslik muutmine teie auto jaoks.

5) Plastikust ventiili korgid: praktiline ventiili korgid saab kaitsta teie klapid, mustuse ja korrosiooni ja aidata teil asendada originaal halb ventiili kork rehvi.

6) Hea kvaliteediga materjal: ventiili kork on valmistatud vastupidavast plastist, mis võivad pikendada rehvide kasutusaega.

7) Lai Taotlus: Universal Sõiduki ja Kasuliku Ühilduvus.Sobib autod, Maasturid, veoautod, jalgrattad ja muud mootorsõidukid.

Specificaties:

Materjal: ABS

Värv: Helendav värv nagu pildid

Suurus: 1.2 cm*1.6 cm/0.47 tolline*0.63 tolli

Kogus: 4TK/Kott

Pakket inlcudes:

4TK x Helendav Ventiili Korgid (ilma muud tarvikud)

Märkused:

1 Tõttu kerge ja ekraani seadistus erinevus, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

2 Palun võimaldavad kerget mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

3 Kliendi rahulolu on meie eesmärk, kui sul tekib mingeid probleeme, siis palun mitte halbu kommentaare, võtke eelisjärjekorras ühendust meie online klienditeenindus, me teeme oma parima, et lahendada oma probleeme!Tänan teid väga palju!

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: VG Sport

Lisa Oma Kommentaar Nüüd