Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

REVOLOOP REVO.RASSI Tee Mountain Bike Sisemine Toru Ultra Light TPU Sisemine Toru 700C Road Bike prantsuse Suu Sisemine T ube 25g

    (1) 5
(1 Arvustused)

€29.92 €14.96
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d128115

REVOLOOP REVO.RASSI ULTRA Road Bike Toru-700C-SV 48mm/60mm/80mm

Kui REVOLOOP.rassi ultra on kergeim jalgratta toru aastal REVOLOOP.pere.Välja töötatud harrastajatele mõeldud harrastajatele, see toru ei sea.Vaid 25 grammi kaalu, see säästab umbes 50% võrreldes tavaliste butüül torud.Konkreetset materjali häälestus termoplastne polüuretaan annab see voolik on oma unikaalne lateks-nagu rolling käitumist ja vähendab veeretakistust.Paar vatti rohkem vabadust!

Ventiil, mis on valmistatud eriti mõju - ja break-vastupidavad termoplastilisest on oma ajast ees.Minimaalne kaal on ühendatud maksimaalne jõudlus.Spetsiaalselt ventiil baasi takistab kahju, et toru, mis on põhjustatud teravaid servi ventiil kandis.

Omadused REVOLOOP REVO.ULTRA RACE

ETRTO mrsai 18-28/ 622

Sclaverand/Presta ventiil

Pange tähele: REVOLOOPs palun täitke väljaspool jakk kuni 0,5 baari!

Tehnoloogiate REVO.ULTRA RACE

R E V O L O O P® ventiilid

Kerge ja stabiilne.

Ventiilid poolt välja töötatud REVOLOOP on valmistatud spetsiaalne, kõrge-tugevus termoplastne polüuretaan.Nad ühendavad kõrgeima tehnilise nõuab minimaalse kaalu ja keerukas disain.Riigi piires keevitatud ventiil baasi kaitseb toru tekitatud teravad servad armatuuri tuletas rim ja kartsin armatuuri purunemise.

R E V O L O O P® Keevitus tehnoloogia

Peaaegu õmblusteta.

REVOLOOPs patenteeritud keevitus protsess võimaldab esimest korda keevitada termoplastist torud, mille suure seina paksused nii, et peaaegu isegi õmblust võib olla toodetud.Selle kaudu on tehnoloogiliselt keerukas protsess, REVOLOOP saavutab täiuslik jooksva mugavust, samal ajal pakkudes kõrgeimal tasemel ohutuse vastu jätmise tõttu mao hammustus ja punktsioon.

R E V O L O O P® Materjal

Ökoloogiliselt vastutustundlikku.

Termoplastiline polüuretaanid on taaskasutatav plast.Kuna mõlemad toru ja klapp on valmistatud TPU, R E V O L O O P® jalgratta torusid saab täielikult taaskasutatud.Välja vastutama keskkond.

Sildid: mountain bike sisekummid, lateks sisemine toru 700c, 26 tolline velg, road bike rehvi, rim lint nailon, tubular kummi 700c.

  • Päritolu: DE(Päritolu)
  • Tüüp: Toru
image

Anonymous

5
2022-11-18

“Nad on väga hea.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd