Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Kaasaskantav Ilutulestiku Mull Masin Professionaalne Automaatne Mull Masin Muru Väljas Siseruumides Pooled Tähistada Uut Aastat

    (0) 0
(0 Arvustused)

€8.86 €4.25
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d12421

Toote omadused

1, värvikas LED valgustuse simulatsioon ilutulestik mõju

2. 13-hole / 20-auk vinüülimängija on suur mull väljund

3, DIY loominguline kleebised, dekoratiivne välimus

4. Suur võimsus mull vesi, suur kogus mull

Toote spetsifikatsioonid:

Nimetus: Mull masin tulevärgipadrun

Aku:6 AA patareid (ei ole komplektis)

Toodete loetelu

1 Sätestatud Elektri-Mull Masin

[ Teostatav Mull Set ]

Elektrilised Mull Masinad on väärtus mull komplekt koos ilutulestiku mull tegija ja pudel 240ml ilma mull vedelikuga, lastes oma lapse ja tema sõprade nautida unistav mull klubi, piisavalt mitu lastel mängida, hea mänguasi on vanema-lapse suhtlust.

[ Unikaalne Bubble Machine ]

Lapsed mullitajat on ilutulestiku bubble machine, koos 20-avaga disain, nii et see mullitajat võib pidevalt väljund mullid, luues üle 500 värvikas mullid minutis, kastes sind unistuste maailma.

[ Toodete hea Kvaliteediga ]

Mull Maker Machine on stabiilne ja ei vala mull vedelik, mis on valmistatud valitud poiss-sõbralik ABS materjalist, vastupidav piisavalt pakkuda tundi lõbu kogu teie perele ja panna naeratus iga lapse nägu.

[ Räigelt Loodusliku Ilme Ilutulestik ]

Automaatne Bubble Machine on lisatud ilutulestik muusika mõju, suur hulk unistav mullid on puhutud automaatselt, lastes sul tunda pikka aega rõõmu, millel on tõeline valgustus ilutulestiku efekti.

[ Tegutsevad Lihtsalt ]

Mullitajat Mänguasi on lihtne kasutada, mulli masina jõuallikaks on 6 AA patareid ja ühe klahvi on/off, mis sobib nii lastele kui ka täiskasvanutele, lihtsalt täis mull vedelik, keera lüliti ja see automaatselt genereerida palju mullid.(Patarei Ei Kuulu)

Märkused:

1. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage erinevus 1-3cm, täname oma arusaamist!

2. Tingitud erinevusi erinevate monitorid, palun aru, et pilt ei kajasta tegelikku värvi kirje

Sildid: mull masin.

  • Materjal: ABS
  • Sündmus: Sünnipäev, Laste Päev, Pidu, Pulmad & Kaasamine, Ristimine & Ristimine, St Patricku Päev, Grand Sündmus, Pensionile jäämine, Sugu Avaldada, Maja Liigub, April Fool ' s Day, Hiina Uus Aasta, Tagasi Kooli, Maa Päeva, Isadepäev, Tänuga, Jõulud, Sõbrapäev, Pulmad, Halloween, Lihavõtted, Uus Aasta, Lõpetamist, Aastapäev, Emadepäev, muud
  • Mudeli Number: mull masin
  • Spray Asjade Tüüp: Spray Lumi
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd