Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Hüppeliigese Toetus Langeb Suu Traksidega Ortoos - Mugav Polsterdatud Reguleeritav Wrap Compression Parem Jalgsi Kõnnak Takistab Krambid

    (0) 0
(0 Arvustused)

€19.31 €13.52
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d12203

Hüppeliigese Toetus Langeb Suu Traksidega Ortoos - Mugav Polsterdatud Reguleeritav Wrap Compression Parem Jalgsi Kõnnak Takistab Krambid

Kohaldamise ulatus

1:Suu droop ortoos

2:Achilleuse tendoniit

3:Alguses plantar painutus spasm

4:Neile, kes voodis pikka aega, et vältida suu longus

5:Parandus seljaaju närvide vigastuse tõttu aju apoplexy

6:Peroneal närvide halvatus

7:Lastehalvatuse

Suurus: Vaba suurus, sama vasakule ja paremale

Värv: Must

Küsimused, Mis Vajavad Tähelepanu:

Ainus osa saab eemaldada päeva jooksul ning seejärel kasutatakse koos kingad kingapaelad, ja ainus osa ja pahkluu osa saab ühendada öösel, et õige kasutamise, et vältida tagasilöögi.

Pesemise Meetodit:

Leotage neid puhastusaine ja veega umbes 60 min, swish & loputada see läbi soe, puhas vesi.Õhu käes kuivada.Vältida otsest päikest.

Tähelepanu: antud toode ei ole mõeldud haiguste diagnoosimiseks.Kui teil on mingeid küsimusi, võtke palun ühendust oma tervishoiuteenuste osutaja kohe

Funktsioon :

1 KÕRGE KVALITEET: Valmistatud velvet kangast, käsn, plastist lehed ja nailon lint, Polsterdatud pahkluu wrap, mis on valmistatud hingavast, 3-kihiline materjal, mida saab kanda pikka aega.

2PRODUCT KASUTAMINE: hallata valu ja ebamugavust, mis on põhjustatud post-taktiline suu tilk, plantar fastsiit, Achilleuse tendoniit, Charcot-Marie-Tooth haigus, diabeetiline neuropaatia, lihasdüstroofia; peroneal halvatus, lastehalvatus, sclerosis multiplex, teised neuromuskulaarsed puudujääk, ja rohkem!

3REVOLUTIONARY ORTOOS annab nähtavat paranemist, kõnnak, mis pakub toetust tilk suu või sarnaseid kaebusi.

4A ERINEVAID VORME: Mugav, vahetatavad vahetükid võimaldavad traksidega kanda koos pitsiga kinga, slip-on saabas, sandaal.

5 RAHVAHULGA: Üks suurus sobib enamikule täiskasvanutest, reguleeritav lihtsalt nii OK, parema ja vasaku jala.Maksimaalne pahkluu ümbermõõt: 11.8 cm.

Sildid: vastupidav massaaž padi suu hooldus, ortoos pagasiruumi, kett meditsiini kulla laps suu, mugavad mustad vabaaja jalatsid, hallitusseened ortoos, naised mehed suu, mugavad vabaaja kingad masag, mugav suu vann, klamber ortoos langenud suu, sidemega ortoos suu.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: Gaodear
  • Materjal: Komposiitmaterjali
  • Taotlus: Suu
  • Toote Tüüp: Suu Hügieeni Vahendid
  • Mudeli Number: GD564785

Lisa Oma Kommentaar Nüüd