Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Kohandatud suurus Window Films Sündi Jeesus Kristus Euroopa Kiriku Mosaiik Art Glass Film Värvitud Akna Läbipaistmatu Kleebis

    (0) 0
(0 Arvustused)

€14.25 €13.55
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d12069

Märkus:Toodete puhul võib näidata eri värvi eri valguses ja eri graphoscope,näiteks ereda valguse värv on kergem,kuigi tumedam hele värv on sügavam

Seal on 2 liiki materjali saab valida:

1,isekleepuvad(kleepida),Läbipaistmatu,tagasi maa on valge,kuid ei jäätunud.Üldsus ei suutnud näha väljastpoolt,ja valgus ei saa edasi küll.

2,Staatiline klammerduma(ilma liimi),Poolläbipaistev,see on lihtne paigaldada,tagasi maa on sama nagu ees maad.Tegelik toode värv dimmer kui pildil,see on jäätunud.Üldsus ei suutnud näha väljastpoolt,ja valgus ei liigu küll.

Kui paned järjekorras, palun lahkesti soovitada, mis materjali kas sulle meeldib,muidu me saadame sulle materjali juhuslik.

*Kohandatud Suurus:

1.Suurus:Me võime teha mis tahes suurusega, et teil on vaja, palun võtke meiega ühendust sõnumi või teenuse joon enne tellimist.

2.Minimaalne Tellimus : 0.2 ruutmeetrit

3.Hind:USD$40 ruutmeetri kohta

4.Tarneaeg : See võtab 4-6 päeva, et toota film, palun lahkesti märkus.

Märkus: Kui standard shipping ei võta pakett enam kui 90cm(35.4 tolli),kui laiuse ja pikkuse kohandatud film nii ületa 85cm(33.5 cm),üks viis, kuidas meie disainer lõigatud muster mitmeks tükiks.Teine viis, kuidas me saame laeva express või suur pakend shipping klassi, ja sa pead maksma laevandus tasu.Me kontrollime ja teatame teile kulud kinnitada.

Kohandatud, et ei ole võimalik tühistada ega muuta, palun, kui saate aru.

Kuidas kasutada:

1.Lõigata suurus aknas film, mida vaja, pärast seda, soovitame eraldi natuke aluspaber oma hambad või muul viisil.

2.Nüüd saab näha, sile pool .Siis on soovitatav eraldi ülejäänud osa vett mõned puhastite sisuliselt, või saab eraldi seda läbipesu vee aken film suurendada määral määrimiseks, et vältida akna film kinni koos.

3.Pärast rebimine baasi paberi peale, touch sile pool,kui ta tunneb, märg , võite kleepida klaasi.

4.Reguleeri asendit oma akna film, siis kraapima see kuiv,siis jään teie klaas kindlalt pärast seda, kui see on kuiv.

Vedu:

Me laev punkte 5 tööpäeva jooksul pärast makse kinnitamist.Tarneaeg oleneb sihtkohast ja muu tegur.Palun mõista, on tarneaeg pikem, kui teie kohalik müüja.Nii tavapärane tarneaeg:

USA: 7-30 tööpäeva

AU : 10-60 tööpäeva

Euroopa: 10-60 tööpäeva

Brasiilia:30-60 tööpäeva

Venemaa:30-90 tööpäeva

Siiski võib mõnikord olla mõningane viivitus tolli arveldus-või sünnitust.Palun veenduge, et teil on piisavalt kannatust, enne pannes oma tellimusi.

Tagasiside:

1.Me sõltume meie klientide rahulolu, et olla edukas.Seega, teie tagasiside on meile äärmiselt oluline.

2.Kui olete rahul meie esemed, palun jätke meile positiivset tagasisidet.Jätame positiivne tagasiside, mis sulle hiljem.

3.Võtke meiega ühendust e-posti teel või meie kaubanduse juht , enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me tegeleme teile, et lahendada kõiki probleeme nii kiiresti kui võimalik.

Sildid: linn aknas film, kitse diem seina kleebis, täielik privaatsus film, kahepoolne privacy glass film, deadpool paberkott, madu klaas kleebis, pestav vitraaži film, määratlemata püksid, vitraaži diy, staatiline vitraaži kleebis.

  • Materjal: PVC
  • Brändi Nimi: Yesmet
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Funktsioon: Dekoratiivsed, Plahvatus-tõend, Soojustus
  • Tüüp: klaas filme
  • pinnatöötlus: Jäätunud / Söövitatud, Reljeef, Läbipaistmatu, Peitsitud

Lisa Oma Kommentaar Nüüd