Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Lennunduse pistik M-20 6 Nööpnõelad Mees Naine Kaabel Aviation Circular Plug Connector Pesa CNC Spindel square õhu pistik

    (0) 0
(0 Arvustused)

€3.12 €2.78
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d1189

1 TK & M20 6P Lennunduse plug lennunduse pistik

1.2.3.4.5.6 on märgitud liides, 1.2.3 on ühendatud inverter väljund U. V. W võrra, 4.5 on ühendatud kuum traat kaitse vastavalt 6 on maandusjuhe, palun ühendage see korralikult, või ärge ühendage see.

Transpordi Maksumus Meie tooteid müüakse kogu maailmas.Kui teil on vaja palju punkte, samal ajal, palun võtke meiega eelnevalt kinnitada merevedude kulusid.

Maksmine: Me nõustuda paypal krediitkaardiga, pangaülekandega, western union jms.Makse peab olema tehtud 7 päeva jooksul kalendripäeva jooksul pärast enampakkumise lõpu aeg.

Probleem ja Tagasiside: PALUN ÄRGE jätke ühtegi negatiivset tagasisidet enne, kui te meiega.Oleme ausad ja abivalmis tarnija , me püüame oma parima, et lahendada probleeme teile.Teie rahulolu on väga tähtis meie poest, nii et palun võtke meiega ühendust enne kui soovid jäta negatiivset tagasisidet.Tänan ette.Raha tagastamine: Kui te EI ole RAHUL meie pakett nagu tooted on kahju, palun ärge allkirjastage ja võtke meiega kohe.Kui on võimalik, siis palun võtta mõned fotod või tee väike video selle kohta.See aitab meil lahendada probleeme.

Märkus: Me ei saa toota toode vastavalt meie kliendi disain.Kui teil on vaja midagi väga erilist, palun võtke meiega ühendust midagi.Me oleme valmis, et aidata teil selle kohta.

Sildid: plug-in socket, kaabel spindelmootor, mount.

  • pesa: 6P
  • Taotlus: Kaabli ühenduspesa
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • nimi: Õhu Pistik
  • Pinge: 220 V
  • Sertifitseerimine: CE
  • Mudeli Number: M20

Lisa Oma Kommentaar Nüüd