Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Vennaskond Clark Mootoriõli Bensiini Vintage Gaasi Märke Reprodutseerimine Auto Firma Vintage Stiilis Metallist Märgid Ring Metallist Tina

    (0) 0
(0 Arvustused)

€6.82
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d11848

Suurus detail: See Tina Märk On Valmistatud Tina, Metall, Raud Ja On täiesti Uus. 12x12 tolli, 30x30 cm.See Suurus on Metallist Märk Täiuslik Iga Ala Või Ruumi,nagu baar, kohvik, söögituba, piljard maja, hotell, klubi seina kaunistamiseks, luues sõlmitud, kuid moes atmosfääri.

Kunstiline pilt retro stiil ja ilus mood stiil Euroopa ja Ameerika külad!Kvalifitseeritud kvaliteet, veekindel, lihtne puhastada.Metallist Tina Märke Võib Lisada Puudutus Stiili Seina Kaunistamiseks Kunsti Ja Värve Saab Kergesti Täiendada Mis Tahes Ruumi.Oma Baar, Kohvi Maja Või Pere, See On Tõesti Eriline Ja Võluv Seina Kaunistamiseks.

Lihtne Paigaldada: Vanamoodne Metallist Tina Märgid On Eelnevalt Puuritud, Millel 4 Auku Igasse Nurka, Et Hõlbustada Rippuvad Ja Säästa Aega.Saate Installida Selle Seina Naelad Või Kahepoolne Lindile 4 Nurkades.

Mitte silmatorkavad, lihtne puhastada, ümmarguse kujundus ei haiget oma käed; pind on lame, veidi härmatanud, keskmine karedus, ei ole lihtne laiendada ja leping, talub survet, tina on keskkonnasõbralik, ja ei deformeeru.

Kvaliteetne teenus: Kui Teile Meeldib See Metallist Märk, Palun Kliki Ostukorvi Nüüd.Uskuge Mind, Teil On Sügavalt Meelitas Teda!Kui teil on mingeid küsimusi selle toote kohta, palun võtke meiega ühendust.

Värv: Nagu Pildil.Materjal: Tina, Metall.Suurus: 30 * 30 cm/12*12inch.See on hädavajalik, baarid, kohvikud, personaalse eri kohtades või kodu kaunistamiseks.Seal on ümmargune auk igast nurgast pildi.Metallist Need metallist märgid on ideaalne kingitus kõigile, kes on koobas, kontor, kelder, garaaž, ülikooli ühiselamu, laste magamistuba, mängude tuba, baar, pubi, kõrts, või lugematuid teisi kohti!Saate neid kasutada ka mark atribuudid, suunad, parkimiskohad jne.Anti-rooste materjalide konkureerida elemente.

Sildid: sildid, decor, metallist märk, pubi seina decor.

  • Stiil: Ameerika Stiilis
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd