Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4

Türgi Aroomiteraapia Vaha Omanik Vitraaži Tabel Lõhnaaine Lamp, Vintage eeterlik Õli Põleti Kodu söögilaud Decor talutav

    (0) 0
(0 Arvustused)

€19.13 €14.54
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d1175

Bullet Punkte:

1、Peen Viimistletud: küünal õli põleti on valmistatud klaasist, türgi stiilis mustrite, peen ja läbipaistev, mis võib paisata lõhn ja kerge.Ideaalne kodu kaunistamiseks.

2、Klaas Materjal: Nagu kristall, it-projektide soe küünlavalgus, et kogu oma magamistuba, rahustav meelt ja lõõgastav.Magus aroom, aitab teil magama.

3、Lihtne kasutada: Lihtsalt valada lusikatäis vett ja 5-10 tilka õli või tilk lõhnav vaha sisse küttekeha, kerge, väike küünal allpool, et saada särav ja pehme kuma, vabastada stress ja lõõgastuda oma üldist.

4、Punkt Suurus: Umbes 10.5*9.5*14.2 cm, komplektis küünal eeterlik õli põleti*1, küünal*1.

5、Peen Viimistlus: Peen töö.Kui küünalde sära, tunned, sest kui sa oled ümbritsetud vilkuvad tuled, mis muudab aroomi hajus.Suurepärane teenetemärgi kodus, stuudiod ja kohvikud.Praktiline ja armas kingitus perele ja sõpradele.

Omadused:

Ilus, suur võimsus, käsitöö, ainulaadne tekstuur klaas.

Kirjeldus:

Nimi: Värviline Aroomiteraapia Tabel Lamp

Materjal: klaas

Suurus: umbes 10.5*5.5*14.2 cm/4.13*2.16*5.59 aastal

Kaal: umbes 400g

Pakkeleht:

Kerge Aroomiteraapia*1

Küünal*1

Märkus:

Ärge peske küünal omanik veega, lihtsalt pühkige see wrung läbi niiske lapiga.

Sildid: lambi õli sees öö, talje oil burner, türgi tõlge, bong klaasi vaha, aromaatne viiruk põleti, sinine türgi lamp, taani söögilaud, määratlemata püksid, egiptuse viiruk põleti, vuse vintage decor.

  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd