Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Mehed Naiste Kanna Geel Cups Kanna Valu Plantar Fastsiit Luu kannus Krakitud Kanna Remont Reguleeritav Padi Lisab Pad

    (1) 5
(1 Arvustused)

€8.71 €5.14
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d113683

Umbes punkt

KÕRGE QUATITY -- Kanna Padi on valmistatud pehmest ja vastupidavast neopreen materjalist ja varjatud arsti geel pad paremini katta ja kaitsta oma kanna.Võrreldes puhas silikoon kanna varrukad padjad, see kanna padi-padi saab tõhusalt imab higi ja hingab vabalt, et vältida ebamugavaid nahahaigusi.

KANNA VALU -- kanna kate saab tõhusalt omastada 90% mõju jõu ja toetab kanna, leevendada kanna valu & ebamugavust kui jalgsi.Ideaalne nonsurgical kohtlemise all kannatav isik Plantar Fastsiit, Tendoniit, Luu Kannustab, Valutavat Jalga, Stressi Luumurrud ja Nikastatud Jalga.

PAINDLIK JA SEADISTATAV DISAIN -- kummipaela disain võimaldab teil kohandada kõige paremini sobib teie tightnes vastavalt oma vajadustele paremini säilitada mugav jalgsi staatus.Ideaalne kannad koos kets, paljajalu ja mis tahes muud jalatsid vastavad teie reisi vajadustele.

Kogu PÄEVA MUGAVUST -Need kand kannustab leevendust tooted annavad jala kaitse, vähendab hõõrdumist ja lööke.Ükskõik, kus sa lähed, nad annavad sulle parima jalgsi kogemus.Ja lihtsalt puhastada sooja veega ja seebiga, nii et saate seda kasutada korduvkasutatavaid ja mugavalt pikka aega.

Umbes suurus: Naised: MEIL Kinga Suurused 6-11. Mehed: USA Kinga Suurused 6-10. Kanna padjad vältida arengu haiguste ja pakub mugavust.

Umbes suurus

Sildid: napapiry meeste kingad, aastaid naiste kontsad, lycra cup, ford escort rs radiaatorid osad, määratlemata püksid, gondola silikoon õliga, flamio silikoon õliga, suundumused lasergraveerimine machine, kõrged kontsad suur naine, meeste kontsad.

  • Brändi Nimi: Weterui
  • Mudeli Number: Kannapehmendused Kaitsjad
  • Värv: Must / Sinine
  • Ülikond: Mehed / Naised
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Toote Tüüp: Kinga Padi
  • Funktsioon 1: Kanna Padi Lisab
  • Materjal: Silikoon
image

Anonymous

5
2022-12-06

“POLECAM”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd