Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

1tk Sissekasvanud Küünte Kääridega Varbaküüs Lõikur Küünte ja Küünenaha Nipper Professionaalse Pediküüri Vahend Olecranon Lõiketerad Täiustatud Paronychia

    (2) 3
(2 Arvustused)

€12.52 €8.89
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d111081

SIRGE SERV CLIPPER: täiesti sirge tera saab clip sügavale sissekasvanud groove, ideaalne kasutajad, kellel on raske paronychia või sissekasvanud küüned.

SUUREPÄRANE LÕIKAMINE JÕUDLUS: See varbaküüs trimmerid on ergonoomiliselt kujundatud, et anda teile ultimate grip kuigi te töötate selline õrn ala,sa ei pea muretsema awkardly üritab hoida neid vahendeid. 0.8 cm laia ava lõualuu küljest teritatud tipptasemel puhas ja sile lõigatud paks ja raske küüned.

KAUAKESTEV KVALITEET: roostevaba teras kasutatakse neid vahendeid on premium klassi,mis on väga tugev ja vastupidav.Pluss,roostevaba teras on väga lihtne puhastada alkoholi või seebiveega.Puhta ja kuiva õhu pärast iga kasutamist ja sul on varbaküüs tööriistakomplekt aastakümneid aega.

Sildid: küünte kääridega varbaküüs lõikur küünte ja küünenaha, küünte clipper, podiatry instrumendid, hr roheline, küünte lõikur, nipper clipper.

  • Toote Tüüp: Clipper & Trimmer
  • Materjal: Roostevaba Teras
  • Taotlus: Sõrm, Varvas
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mitu Tükki: Üks Ühik
image

Anonymous

1
2022-11-23

“Muud tüüpi küünenaha nippers ja lõikamine valdkondades ei koondu on lõhe.”

image

Anonymous

5
2022-11-03

“GUT”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd