Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Uus pärisorjus vaoshoitust reie rihma dildo naistele,seksi rihma dildo rakmed jala,140*35mm silcione dildo rihma,sugu mänguasi

    (2) 5
(2 Arvustused)

€19.82
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d110058

Edendamine

Meil on tehase baasil poe, ja me saame tagada hea kvaliteet.Teretulnud on mis tahes liiki koostööd: Edasimüügi, hulgimüük, online pood abi ja nii edasi.Võtke meiega ühendust!

Kui maksate tellimuse maksavad rohkem kui $35, saad kena väike kingitus tasuta.

1.Uus stiil reie rihm

2.firma pael reie või sääre paremini mängida

3. sile silikoon suur dildo

4.reguleeritavad rihmad kõigile

5. me võtame kohandatud pikkus vööd

See rihm on valmistatud väga pehme ja sile silcione dildo ja kangast, reguleeritavad rihmad.Kui dildo on 140mm pikk ja 35 mm läbimõõduga.kangas on korrigeeritud, see ulatub

35cm-65 cm, nii et see mahtus nii õhuke ja tugev naiste ja ka mees

Kui sa ei näe pilti , see on väga lihtne kanda ja rihm ei tahtnud kukkuda lihtsalt kuna see on väga tihe ja tugev, et kanda

PS: kui teil on vaja suured vööd, palun võtke ühendust müüja teha kohandada teie jaoks .

Kui te otsite rohkem kui rihma rihmad, sirvida meie online vahemikus kvaliteedi sugu käik ja sugu mänguasjad alates Smspade online kauplus.---- Digisild.ee/store/1184321

Paljud kliendid me räägime, et on olnud pettumus kogemusi rihma-ons üldiselt, sest nad on haige paigaldamine, ebamugav või lihtsalt ei ole piisavalt tugev.Sageli rihma-ons on tehtud kehva kvaliteediga materjalidest ja ei ole mõeldud inimeste poolt, kes neid kasutada, nii et ei ole kunagi tegelikult olnud katsetada, et näha, kas nad töötavad.Inimesed, kes kasutavad rihma-ons tavaliselt armastus tungimist.Straight, gay, lesbi, bi-seksuaalse või transgendered paarid ja singleid saab ja kasutavad rihma-ons nagu regul ar osa nende aktiivne ja meeldiv seksuaalelu.Rihma-alates smspade on kvaliteet tehtud ja ehitatud viimase, Palume meile sellest, rihma-ons või proovige ise!

Dildo :145X35mm

Vööd:35-65cm

Pakume kiire shipping võimalusi ekstra tasu:

Shipping Hiina post air mail on vaba:

Umbes tagastamise või toetuse poliitika:

Kõik kaubad saadetakse ostja kinnitatud Digisild.ee aadress.Enne maksad, siis palun veenduge, et teie aadress vastab aadressi soovid meile laeva.

Esemed saadetakse hiljemalt 3 tööpäeva kustutatud makse laekunud.

Mõnikord kuupäev lükkub edasi kuna puudus, kuid me teile teatada kaudu Digisild.ee sõnumi süsteemi.

Tähelepanu: Me ei vastuta tolli maksu, tasu ega lõivu.Aga me vähemalt selle teie jaoks.

Kirjed veetakse kaupa:

Hiina Post on registreeritud (enamik Maailma sihtkohtade)

Pange tähele: sa saada jälgimise numbri pärast tarnimist kinnitus, mille abil saab jälgida oma paki online.

Pakid jõuavad enamik riike jooksul 7 kuni 20 tööpäeva.Tarneaeg oleneb sihtkohast ning muud tegurid, võib see kestab 20 kuni 35 tööpäeva.

Me püüame oma parima, et pakkuda teile kõige usaldusväärne, taskukohane viis laevaliinidel.Kuid mõnikord rahvusvaheline tarne on väga sõltus kohalikest kommetest ja posti teenust.Kui te ei saa oma kauba õigeaegselt, palun võtke meiega kohe täiendavat abi.Me ei vastuta kahjude või kahjumi laevandus protsessi.

Palun, loe see poliitika naasid mis tahes punkti.

Enne tagasi meiega ühendust läbi süsteemi teade või klienditoe e-posti.Mõned täiendavat teavet nõutakse sinult anda.

Tagastatav kaup peab olema nende algne olek, nii et meil on võimalik saada toetust või vahetatakse kaupu.Esemed tagastatakse pärast 7 päeva saamist on just remont.

Sel juhul ostja vastutab postikulud.Me garanteerime, et iga kliendi jaoks on parim kvaliteet ja teenindus.

Kõik kaubad on läbinud range kvaliteedi kontrolli ja katsetamise, tagamaks, et see on heas enne laeva välja.

Tavaliselt, pakume 3 kuud garantii kõikide kaupade puhul, kui kaubad on puudulik, teavitab meid 3 päeva jooksul pärast saad pakendis.

Tagastatav kaup peab olema nende algne olek, nii et meil on võimalik saada toetust või vahetatakse kaupu.Esemed tagastatakse pärast 7 päeva saamist on just remont.

Et hoida kvaliteeti kontrolli me isiklikult kontrollida iga objekti enne kauba saatmist.Kõik tooted on 100% uus ja kontrollitud.

Lugupeetud ostjad, me hindame oma äri, kui sa oled rahul meie teenust, siis palun jäta meile positiivset tagasisidet ja määr andmed tehingu (Üksikasjalikud Müüja Reitingud) ja "POSITIIVNE 5 STARS". [Kui te määr tarneaeg osa palun võtta rahvusvahelise transiidi arvesse.] Teie tunnustamine muudab meid enesekindlamaks arendada äri ja teenida teid paremini.

Kui te ei ole rahul mingil põhjusel, siis palun andke meile võimaluse lahendada mingit probleemi.Me saame aru, muresid ja pettumusi, võite on, ja püüame oma parima, et lahendada probleeme.

Kui teil on küsimusi palun e-posti või vestlus trademanager

Me töötame Mon.-Laup.alates 9:00 am-8:00 pm.

Me vastame hiljemalt 1 tööpäeva või vähem.Palun lisage oma number või tellimuse number või linkin kõik side.

Sildid: minu sex mänguasjad, hobune giant dildo, eco silikoonist dildo, hobune super suur dildo, kõrge vajutame dildo, vibraatorid naistele 24x100, määratlemata püksid, naine klassikaline mänguasi, dild dildos, naine pärisorjus.

  • Mudeli Number: EI-2003
  • Materjal: Silikoon, silikoon+ kangast
  • Rõve Pilt: No
  • Suurus: 145*35mm dildo
  • Seksuaalse Alatooniga: No
  • nimi: reie rihm
  • Brändi Nimi: smspade
  • Toote Tüüp: Dildos, Rihma Dildo
  • Värv: Must
image

Anonymous

5
2022-09-09

“SUper”

image

Anonymous

5
2023-01-10

“Lootsin, et see sobiks ring mu otsaesist nii et minu partner võiks istuda mu nägu ja ma kasutan keele mujal, kuid see sobib ainult ümber mu puusa. Ei teadnud nad tegid custom pikkusega rihm, kuni pärast ma tellisin. See on tore, kuigi kvaliteet ”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd