Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Mobiiltelefoni Signaali Varjestus Kott Rahakoti, Telefoni Juhul Signaali Blokeerimine 3 In 1 Kilp Puuri Kott Eraelu Puutumatuse Kaitse Auto Võti Kott

    (0) 0
(0 Arvustused)

€4.68 €2.91
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d10623

Kirjeldus:

1. Nutikas viis kaitsta oma auto - Lihtsalt pane auto võtmehoidja kotti ja teile on kaitstud.Ära muretse varas objekti suurendamine puldi signaali ja lülitage see uuesti sisse, tõhusalt vältida oma võtmeta sisenemise kaugel olles tutvunud eemalt.

2. Luksus, funktsionaalsus ja stiil - Kõrge kvaliteediga süsinikkiust microfiber ja signaali blokeerimine materjale, et kaitsta oma auto võtmehoidja.

3. Mitte ainult sobib autod - See on suured kott kasutab vastupidav signaali varjestus kangast katse rohkem kui 99% auto võtme signaali.Sobib kõikidele mobiiltelefonidele.

4. Universaalne mobiiltelefoni - Kui sa ei taha vastata telefoni, saate panna telefoni hõbe tasku koti ja see välja lülitada, siis eraldage telefon; see pakett võib blokeerida ka telefoni GPS-signaali, et vältida jälgimise ja kaitsta teie privaatsust

Tehnilised andmed:

Materjal: carbon fiber

Värv: Must

Komplekti Kuulub:

1X Varjestus kott

Märkus:

1. Palun lubage 1-3cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.

2. Värvid võivad olla erinevad erinevate display,palun mõista.

Sildid: huawei y9s mobile must kott, ühine vait punk ringi, vait siiami rõngad, emf telefon korral lisa 8, mobiiltelefoni klahvistiku kokkuklapitavad, viviq mobiilne telefon, auto telefoni omanik google pixel2, telefoni juhul punane minote 8, mobiiltelefoni kate che guevara, tüdruk prillid anti kiirgus.

  • Tüüp: Kott
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Disain: Tavaline
  • Ühilduva Brändi: Apple
  • Värv: Must
  • Materjal: Carbon Fiber

Lisa Oma Kommentaar Nüüd