Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

54pcs Kvaliteedi Veekindel PVC Plastikust mängukaardid Komplekt Must Punane Magic Box-pakitud Plastikust Mängib Klassikalist Mustkunsti Tööriist

    (2) 5
(2 Arvustused)

€2.23 €1.33
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d10575

Kirjeldus:

100% täiesti uus ja kvaliteetne

Alates kutse-kaardi mängijad naabrivalve mäng öösel, mängukaardid on osa mängimine

Traditsiooni.

Kõige populaarsem pokkeri kaarte maailmas.

Plastiga kaetud paberist mängukaardid.jäätunud pinnale

Sobib: pokker, kaardi trikke, õitseb.

Kirjeldus:

Lisatud: 54 kaardid (54 kaardid & cut-kaardi)

Materjal: PVC

Paksus: 0,3 mm

Värv: must,Punane

Komplekti Kuulub:1*Pokker 1.kui sa oled vene ostja,siis Palun täitke õiguse saaja Täielik nimi(kolm osa) 2. Me saame tagada, et meie tooted on hoolikalt kontrollitakse enne shipping. 3. Kui toode, mille olete saanud, on lubamatult defektne, kahjustatud või rikkis, pls anna meile 3 päeva jooksul pärast sünnitust. 4. Iga viie tähed on väga julgustavad meid,Kui saate toode on rahul, Loodan, et saate meile anda 5 tähte hinnang .Aitäh! 5. Kõik mõõdud on mõõdetud käsitsi, seal võib olla 2-3cm kõrvalekaldeid. 6. Me ei vastuta viivituste eest, mille tolli -, Impordi tollimaksud,maksud või muud tolli tasud. 7.Juhul kui need ebameeldivaid asju juhtub, loodan, et Me saame suhelda aktiivselt vaidlus lahendada paindlikult.Lubame teile, et me töötame välja rahuldava lahenduse.

Sildid: metallist laua lamp, juhul punane magic mars, mahjong kaasaskantav kaardid, magic vaata kogumine, 4 kaardi magic trikk, must puit lotus, plastikust mängukaardid online, kasti õudus mängud, tasuta kohaletoimetamine parukad Digisild.ee, mängukaardid jalgsi.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • TYPE1: Magic Kategooria
  • Mudeli Number: Z513-Z514
  • Tüüp: Pokkeri Õpetamine
image

Anonymous

5
2022-12-01

“OK,,,,,,,,,,,,”

image

Anonymous

5
2022-11-09

“SUPER!!!!”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd