Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Jaapani Anime, Mootorsae Mees Pochita Palus Nukud, Multifilmide Loomade Padi Padi Kogumise Cosplay Sünnipäeva Lastele 25/40cm

    (0) 0
(0 Arvustused)

€13.17 €7.51
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d104569

Jaapani Anime, Mootorsae Mees Pochita Palus Nukud, Multifilmide Loomade Padi Padi Kogumise Cosplay Sünnipäeva Lastele 25/40cm

Bullet Punkte: 1、Pehme Kallistamine Mänguasi: pehme stretch kangas muudab mänguasja mugavam kallistada.See mänguasi on täiesti täis PP puuvill, plüüš, mugav ja kerge.

2、Kawaii Tõetruu Plushie: See armas mänguasi on unikaalne, objekte oranž keha ja mootorsae peas olema elutruu ja dekoratiivsed.

3、Lihtne teha: kettsaag kujuline osa on pehme ning ei tee haiget oma käed.See mänguasi mida saab käes hoida ja on mugav kaasas kanda.

4、Just parajaks: See pehme mänguasi, mis on õige suurusega ja seda saab kasutada nagu padi, a nimmetugi padi või napping padi.

5、Ideaalne Kingitus: Sobib igas vanuses.Läbimõeldud kingitus anime austajatele, lõbus kallistamine mänguasi lugemine, TV vaatamine, õppimiseks ja magamiseks.

Kirjeldus:

Pehme Kallistamine Mänguasi: pehme stretch kangas muudab mänguasja mugavam kallistada.See mänguasi on täiesti täis PP puuvill, plüüš, mugav ja kerge.

Kawaii Tõetruu Plushie: See armas mänguasi on unikaalne, objekte oranž keha ja mootorsae peas olema elutruu ja dekoratiivsed.

Lihtne teha: kettsaag kujuline osa on pehme ning ei tee haiget oma käed.See mänguasi mida saab käes hoida ja on mugav kaasas kanda.

Just parajaks: See pehme mänguasi, mis on õige suurusega ja seda saab kasutada nagu padi, a nimmetugi padi või napping padi.

Ideaalne Kingitus: Sobib igas vanuses.Läbimõeldud kingitus anime austajatele, lõbus kallistamine mänguasi lugemine, TV vaatamine, õppimiseks ja magamiseks.

Tehnilised andmed:

Kangas: velvet Kristall

Täidis: PP puuvill

Suurus: umbes 25cm/40cm - 9.84-tolline/15.75 tolli

Sobib 3 aastat vana ja üles

Pakkeleht:

Palus Doll*1

Märkused:

Tänu käsitsi mõõtmine, võib tekkida suurus sallivus.

Värvi kirje võib olla erinev näidatud piltide tõttu valgustus ja fotograafia.

Sildid: genshin mõju sall, mha plushie, aki mootorsae mees, peluches seksikas anime, topp pochita, kõrvaklapid anime tarvikud, sõle kokeshi, känguru -, plüüš-mini, kampsun plushie, anime palus kunst.

  • Soovitan Vanus: 18+, 7-12y, 12+y
  • Täidis: PP Puuvill
  • Sugu: Unisex
  • Hoiatus: Anime -, Plüüš-Mänguasi
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Omadused: Film & TV
  • tugi: Dropshipping/Hulgimüük
  • Sertifitseerimine: CE
  • Mudeli Number: Anime -, Plüüš-Mänguasi
  • Materjal: Polüester

Lisa Oma Kommentaar Nüüd