Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

OOTDTY 5 Read Makramee Vikerkaar Rippuvad Ornament DIY Trossi Käsitööna Kootud Wall Decor Baby Tüdrukud, Tuba Decor Kodus Lasteaia Decor

    (0) 0
(0 Arvustused)

€7.10 €3.55
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d103657

Vikerkaar Seina Riputamise Kaasaegse Kodu, mis Rippus Usaldusväärne Materjal Sillerdav Värviline Kaunistus Riidest Kingitus Lastele Tuba

täiesti uus ja kvaliteetne

Omadused:

Käsitööna vikerkaar.Sisaldab 5 rida, erksad värvid, elegantne ja universaalne, see vikerkaar wall hanging on hea valik, hooajalise ja puhkus kaunistus, või lapse tuba või lasteaed.

MATERJAL: Käsitöö Ilusad Kaunistused valmistatud Lõng ja Puuvillane Köis.Lisada iseloomu ja võlu, et iga seina oma maja selle kootud vikerkaar seinale riputamiseks.

PROTSESS: Kasutades multi-värviline puuvillane köied, käsitöö arvesse vikerkaar seinale riputamiseks.Natuke vikerkaar heledaks oma tuba ja siis heledaks oma päeva.

LAI KASUTUSALA: sobib Ideaalselt beebi lasteaed, lapsed " - tuba, elutuba, magamistuba, dorm tuba, korter, galerii ja taustaks kaunistused.Teeb armas lisaks erilistel puhkudel nagu teie on, nagu Sünnipäev, Baby shower, Pulm, või Festival.

Kasutades looduslikke materjale, andes minimalistlik tunda ja luua pingevaba tunne, ükskõik millises toas.Lihtsalt riputa see seintel, cribs " pool, riiulid, bedpost, peeglid, kamin, akna-või kus iganes sulle meeldib.Suurepärane kingitus vastsündinud samuti.

Tehnilised andmed:

Materjal:Puuvill

Värv: 5019/5020/5021/5022/5023(Vt pilte)

Suurus:S/L

Väike: Laius: 15.5 cm/6.10 Kõrgus: 16cm/6.30 aastal

Suur: Laius: 19cm/7.48 Kõrgus: 19cm/7.48 aastal

Käsitööna 0-2cm viga

Märkus:

1.Üleminek: 1cm=10mm=, milleks on 0,39 tolli

2.Palun lubage 0-2cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.pls veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

3.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!

Pakett Sisaldab:

1 x Vikerkaar Rippuvad Ornament

Sildid: lian lasteaed decor, makramee vikerkaar seina lamp, lillede vikerkaar seina kleebised, banner makramee rippuvad, ükssarvik kruusid vikerkaar, kleebised vikerkaar seina, koogikarpides torukübar makramee vikerkaar, ripatsid makramee vikerkaar seina, disney lasteaed decor, hall lasteaed decor.

  • Teema: Loomade & Laadi, Elukutsete
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Täidis: PP Puuvill
  • Sertifitseerimine: 3C
  • Soovitan Vanus: 12+y, 18+
  • Kõrgus: 11cm-30cm
  • Brändi Nimi: OOTDTY
  • CN: Guangdong
  • Mudeli Number: Vikerkaar Rippuvad Ornament

Lisa Oma Kommentaar Nüüd