Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Podiatrist Varbaküüs Clipper Professionaalne Paks Sissekasvanud Varba Küünte Kääridega Meeste Pensionärid Pediküür Clippers Varbaküüs Lõikur

    (2) 5
(2 Arvustused)

€0.67 €0.47
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d9540

Omadused:

OOTDTY

●【, mis on SPETSIAALSELT KAVANDATUD paks Raske Küüned, Paks Sissekasvanud Toenails】tera lõualuu saab avada 1 tolline sisekujundus väga paks küüned kergesti.Nurga tera teeb lihtsaks tungida sügavalt ja lõika sissekasvanud küüned.eriti pensionärid, ja sobib ka meestele ja naistele igas vanuses.

●【LIHTNE KASUTADA - ei Libise, Mugav Käepide, Kerge Operate】 suur pikk käepide on valmistatud raskeveokite polümeer ja kaetud mittelibiseva materjaliga.Pehme kummist käepide saab mugavalt haaranud, muutes varba küünte clipper lihtne kasutada.Topelt kevadel projekteerimise aluseks põhimõtte, et finantsvõimendus on lihtne kasutada ja tööjõu kokkuhoid.

●【MULTI-KASUTAMINE - Korrastamist Küüned, Varbaküünte, Küünevalli etc】 Täpsust-tegi labad, mis võimaldab teil kiiresti ja hõlpsasti liistude oma küüned, küüned ja küünenahad.Terav tera on veidi kaardus, et tagada, et teie küüned ei sakiliste pärast korrastamist.

●【TERAV, aga SAFETYã Euro " Teravad lõiketerad on teritatud käsitsi, anda sulle sile ja puhas lõigatud raske ja paks küüned või küüned , varbaküünte lõikamine kiiremini.Varustatud plastikust laba katta, et vältida juhuslikku kahju.

●【VASTUPIDAV, TUGEV ja STURDY〠" Valmistatud kõrge kvaliteediga ja vastupidav roostevabast terasest täppis meisterdatud suur kõvadus, tugev kulumiskindlus ja vastupidavus korrosioonile.

Tehnilised andmed:

Spetsifikatsioon

Materjal: roostevaba teras

Värv: #1:Küünenaha nupp, Must, Punane, Sinine

Suurus: Nagu näha

Märkus:

Üleminek: 1cm=10mm=, milleks on 0,39 tolli

Nr jaemüügi pakendis.

Palun lubage 1-3cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.pls veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!

Pakett Sisaldab:

1 x Varba Küünte Kääridega

1 x Küünenaha pusher(Need olema ostetud separately)

82168

võib-olla meeldib teile see toode

Sildid: xiao juuksed clipper, taso terasest nuga, tarvikud sissekasvanud varbaküüs, tracksuit wu tang, kiudaineid käärid, med maniküüri komplekt, artfone kõrgemate mobile must, komilfo küünenaha käärid, eskimo cookie kutter, bugel sissekasvanud küünte.

  • Brändi Nimi: HUAMIANLI
  • Toote Tüüp: Küünenaha Kääride
  • Mitu Tükki: Üks Ühik
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: Roostevaba Teras
  • Mudeli Number: varba küünte kääridega
image

Anonymous

5
2022-12-23

“Kiire kohaletoimetamine. Hea teritamiseks. Plast-hind. Rahul.”

image

Anonymous

5
2022-12-29

“Kvaliteedi ja mugavuse kasutamisega. Ma soovitan seda.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd