Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3

Alice 12tk Kitarr Sõrme Korjab Plectrums Roostevabast Terasest Kitarr Kirkad nimetissõrme Korjab Wholesales Tasuta Shipping

    (0) 0
(0 Arvustused)

€4.44
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d8246

start

Hind: $6.99

Hind: $6.99

Hind: $2.99

Hind: $6.99

Hind: $6.99

Hind: $6.99

lõpp

Andmed:

100% Brand New Seisukorras.

Valmistatud väga Hea Kvaliteediga Roostevabast Terasest

Suurus:Standard Suurus Nimetissõrme

Sobib Kitarr Banjo Ukulele OUD

Värv:Näita Fotosid

Pakendis: 12tk Sõrme Kitarr Kirkad

Me(Niko Muusikaline Instrument Company) Professionaalne Kitarri Tarvikud(Kirkad,Stringid,Capos,Tuunerid...).Mitmed Suured Tehased Esindajatele.Saate Wholesales meilt.Me Anname Wholesales Hind teile.Seega,Kui sa tahad Wholesales Kitarri Osad,Palun teid, võtke meiega Ühendust.Aitäh!!

1.Me võtame Alipay, Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

1.WorldWide Shipping(Välja Arvatud Mõned Riigid)

2.Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

3.Saadame teile 1 päev Ise Ajal, Kui Makse Cleard.

4.Kui te ei ole saanud teie saadetis 35 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

5.Pakume FreeShipping kasutada Hong Kong Post/Singapuri Post Shipping(Tarne Aeg:15-35days).Kui Suur Hulk Tooteid/Wholesales,Soovitame Kasutada DHL/EMS/FEDEX/UPS Express,Ja Suhelda üksteisega.

1.Tagastamise või asendamise taotlus on saadaval ainult taotleb 7 päeva jooksul pärast maatüki saanud & tagastamise punkt sama tingimus saabunud.

Palun võtke meiega ühendust, et nõuda tagasi luba.Teie nimi, oksjoni number ning tagastamise põhjus peaks olema lisatud e-posti.

2.Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping jälgimise numbri.Laevanduse Kulud Ostja Poolt.

3.Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Digisild.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

1.Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline, Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside!!Aitäh...

Sildid: kitarr kummist sõrme, 0 f 6 korjab kitarr, kitarri tarvikud pöidla kirkad, 500 korjab kitarr.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: Roostevaba Teras
  • Värv: Chrome ' i
  • Tüüp: korja
  • Suurus: Standard For Finger
  • Mudeli Number: AP12MS

Lisa Oma Kommentaar Nüüd