Pilt 0

Äärmiselt Roller baby shower sünnipäeva cupcake toppers pool kook teenetemärgi sõõrik toidu kirkad

    (1) 5
(1 Arvustused)

€10.00 €8.50
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d8021

Kallis sõber, meil on oma tehas, nii et me saame kavandada mis tahes stiili või mingit värvi veini klaas sm, kook kiletajad,candy kastid ja kutse kaardid.Kui vajate abi, pls võtke meiega ühendust.Tänan.

Kui te tellida, pls ütle meile, värvi soovite märkus veerg või sõnum meile(kui toppers on mõeldud kohandatud üks, pls ütle meile, custom detaile nagu tekst, initsiaalid, nimed ja nii edasi müüja märkus ka).Me võtame mix värvid või ainult teatud muud värvi.Pls andke teada mis värvi te soovite.Muidu on laeva kujutise värv teile.Iga ostja on saada armas kingitus kaugusel meie poest.

Nad are3.5inches pikk kirkad

Kui teil on vaja erinevat kogust kooki toppers või eri värvi, siis palun saata kiri koos kogus ja värvus soovid, ja ma olen õnnelik, et teha custom loetletakse teie jaoks!

Pealselõikurid võib teha mis tahes värvi, mis on loetletud allpool.

Sildid: toekan koogikarpides torukübar, liga roller, personaised pulm, cocomelon pool seljakott, lingid sünnipäeva, trio beebi auto, lo cake toppers, angel lokkis teenetemärgi, hip pulm teenetemärgid, stand torukübar.

  • Sündmus: Sugu Avaldada, Pidu, Pulmad, Sõbrapäev, Ristimine & Ristimine, Aastapäev, Jõulud, Sünnipäev, Grand Sündmus, Hiina Uus Aasta, Laste Päev, Pulmad & Kaasamine, Uus Aasta
  • Materjal: Papp
  • Mudeli Number: 001
  • Muster: Nägu, Poiss & Tüdruk, Lill, Riietus, Star, ingel, Võre, NUMBER, Vuntsid, Süda, Cartoon Joonis, Puudub, TAIM, chevron, triibuline, Liblikas, Tahke Värv, SEBRA, Arhitektuur, Bride & Groom, Loomade, Täpp, Toit, Multikas loomade, kroon, Kiri, Cartoon Auto
  • Brändi Nimi: PARARTDIY
image

Anonymous

5
2022-09-08

“näeb välja TÄPSELT nagu pildil.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd