Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Piibel Seina Kleebised Home Decor Kiitust Armastus Usaldus Jumal tänatud Hinnapakkumisi Christian Õpetussõnad Vinüül Kleebised elutuba Kleebis SP-128

    (0) 0
(0 Arvustused)

€8.28
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d7177

suurus

Kõik pildid selle reklaami puhul ei ole tegemist tegeliku suuruse kleebisega.Palun vaata mõõdud lehel täiendavat toote info: 1. Mõõtmete viga on 1~2cm, sest seda mõõdetakse horisontaalselt. 2. Suuruse tõttu projekteerimise, mõned seina kleebised võib olla mitu osi. 3. Suurus kohandatav

Algne moe lihtne luksus kodus nikerdamiseks dekoratiivsed värvimistööd

Piibel Seina Kleebised Home Decor Kiitust Armastus Usaldus Jumal tänatud Hinnapakkumisi Christian Õpetussõnad Vinüül Kleebised elutuba Kleebis SP-128

Mitu Värvid

Saadaval erinevates suurustes ja muud värvid.Võtke meiega ühendust ja me anname teile mõistliku hinnaga.Kõik toodete pildid on füüsilise -, valgustus -, ja arvuti jälgib, et põhjustada värvi erinevusi tegelikest toodetest.Lõplik värvitoon sõltub tegelik toode

Kuidas Paigaldada:

1. Tagada pind on sile, ei pea kinni kohta, töötlemata või ebatasasel pinnal. 2. Valige koht, kuhu soovite kandideerida, puhastada tuhast ja rasvast, hoida see puhas ja kuiv. 3. Stick suuniste pilt, video või oma ideid. 4. Peel off paber ja seejärel kleepida seinale, sillutada keskelt vasakule ja paremale. 5. Suurte seina kleebised, see võtab 2 või enam inimest viibimise täiuslik; 6. Vinüül seina kleebised on kergesti eemaldatavad, kuid ei saa ümber asetada. 7. Lihtsalt koorida ja kleebi, ei liimi ega kemikaale.

Q: kas ma saan eemaldada dekoratiivsed maal?

A: Jah, saab kergesti eemaldada neid aeglaselt koorimine.Kui rakendatakse sõiduki, teil võib-olla vaja kütte-abi (föön).

Küsimus: kas me teeme dekoratiivsed maalid erinevad suurused?

Vastus: Palun võtke meiega ühendust, et pakkuda mõõtmed.Kui me suudame täita oma nõuded, pakume teile hinnapakkumise.

Q: Kas me kohandada värve I vaja?

Vastus: Jah, meil on palju värve

Q: kas me saame kohandada mõned dekoratiivsed maalid, mida mul vaja on?

Vastus: Jah, võtke meiega ühendust ja ütle meile oma vajadusi, kui me suudame täita oma nõuded, pakume teile hinnapakkumise.

Tarne ja teenuste andmed

Lugege need tingimused hoolikalt enne pakkumist: 1. Me nõustuda ainult makse, PayPal, palun veenduge, et teil on olemas kehtiv PayPal kontole enne pakkumist, me ei ole nõus, suures koguses E-Check (elektrooniline kontroll). 2. Kõik kaubad saadetakse ostja PayPal aadress.Enne makse, palun veenduge, et teie aadress PayPal sobib aadress, mida soovite meile saata. 3. Kõik kaubad saadetakse 48 tunni jooksul pärast makse laekumist, välja arvatud nädalavahetustel. 4. Enamikul juhtudel, rahvusvaheline saatmine toimub umbes 15-60 päeva.Me püüame oma parima, et pakkuda teile kõige usaldusväärsem ja taskukohane teenus.Kuid mõnikord rahvusvaheline tarne on väga sõltuv kohalik toll ja postiteenused.Kui teil on kiire, palun jätke meile sõnum enne tellimuse.Tarneaeg pühad (Jõulud, Hiina Uus Aasta jne.) see võib olla ka pikem kui tavaliselt, palun lisage 5 kuni 10 päeva, kui viivitus nii. 5. Kui teil on mingeid shipping probleeme, võtke julgelt meiega ühendust, me anname teile rahuldavat vastust.Ei tee vabaaja arutelud.Tänan! 6. Mis tahes impordi kulud kannab ostja. 7. Pärast punkt, ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud. 8. Kuna teie tagasiside on väga oluline arendada meie äri kui olete rahul meie toodete ja teenuste, me siiralt paluda sul lahkuda, et meil on positiivne tagasiside (viis tärni).Sa kulutada 1 minut, kuid see 1 minut on meile väga oluline. 9. Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside, me töötame teiega, et lahendada kõik probleemid.aitäh!

Decor oma bome:sobib ruumi nõuab erakorralisi collocation

Wall art nikerdatud dekoratiivsed vinüül, see on sündmus, mis kaunistavad seinu tahes ruumi, lisades, huvitav atmosfääri, muutes oma seinte sisse kauneid teoseid, see lihtne ja originaalne disain on täiuslik .Vali suurus, mis teile meeldib, lisada veidi värvi oma koju, täiendavad tüüpilised valged seinad ja erinevad värvid sobivad teie teenetemärgi.Need odavad ja kõrge kvaliteediga vinüül materjale võib kasutada pikka aega ja on lihtne kohaldada siledad seinad.Saate luua oma stiili minutit, selle seina kleebis on ideaalne kingitus kaunistus pere, sõbrad ja perekond.

Seina lugu

Tere tulemast minu poodi ja nautida oma shopping on lõbus!Me oleme professionaalne tootja vinüül nikerdatud dekoratiivsed maalid.Meie vinüül materjalid on kõrge kvaliteediga Hiina.Saame pakkuda erinevaid moes designs ja personaliseeritud toodete suhtes vastavalt teie vajadustele.Me pakume soodustust hulgimüügi tellimusi, siis palun võtke meiega ühendust hinnapakkumist.Lisaks kättetoimetamisteenused on ka ette.Palun jätke meile sõnum kohta nimi, mida soovite kirjutada kleebis.Soovitame üks nimi, kuid kui te taotleda saame teha kaks nimed (ilma lisatasuta) Esimene täht on suure algustähega ja ülejäänud on väiketähed.Meil on hea meel pakkuda teile küsimusi või disaini ideid sul võib olla.Me võime arendada oma ideed (ilma lisatasuta Kui te ei suuda leida teavet, mida soovite jätta, täitke palun osta ja me võtame teiega ühendust.

Sildid: cta christian kingitused, piibli salm 10, jumala asjad seina kleebised, suur piibel salm seina kleebis, jumal religen sõna seina kleebised, murelik piibli salm, kleebis prantsuse piibel, jumal salm seina kleebis, piibel portugali seina kleebis, kiitus jumal decal kleebis.

  • Vorm: Korter
  • Kuidas kohandada: võtke meiega ühendust shipping suurus värv kogus enne tellitud
  • Värv: Must valge punane kuld pruun sinine lilla hall roheline oranž roosa punane vein
  • Brändi Nimi: namrace
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Sobib: Elutuba, Lapsed tuba, Seina, klaas
  • Lõpetanud Suurus: 44x59cm 56x75cm
  • Funktsioon: eemaldatav, Öko-Sõbralik, Loominguline
  • Kvaliteeti: veekindel päikesekaitse mitte-mürgine keskkonna kaitstud
  • Komplekti Kuulub: 1 kleebis + 1 leht üleandmine
  • Stiil: Modern Stiil, Christian Õpetussõnad Vinüül Kleebis Elutuba Kleebis
  • Mudeli Number: SP-128
  • Materjal: raamat
  • Originaal: Jah
  • Teemasid: Kiri
  • Tüüp: PLAKAT

Lisa Oma Kommentaar Nüüd