Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Veekindel Talvel Moto Laiendatud Sall Kaela Soojem Ratsutamine Suusatamine Mootorrattaspordi Lumelaua Paksenema Fliis Wrap Rinnatüki Kaela Sall

    (1) 5
(1 Arvustused)

€14.59 €10.21
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d5915

Veekindel Talvel Moto Laiendatud Sall Kaela Soojem Ratsutamine Suusatamine Mootorrattaspordi Lumelaua Paksenema Fliis Wrap Rinnatüki Kaela Sall

Bullet Punkte:

1、Materjal: vooder on valmistatud elastsest ja soe kiudaineid, pehme ja paks, hea soojus säilitamise ja soojuse kogumise ja vett hülgav toime.

2、Hingav ja Elastne: kaela sall on loodud hingavast fliisist, mis on pehme, hingav, lahe, naha-sõbralikud ja paindlikud.See on ideaalne niiskuse wicking, kiiresti kuivav, tolmukindel ja anti-omadused.

3、Suurepärane Käsitöö: kaelussall on õmbles rangelt, vältides õhu lekkimise kaela.Koos suletud kiu tehnoloogia kangast, see on suurepärane veekindel ja kulumiskindel mõju.

4、Pikendatud Mõõdud: suurus on intiimne, et olla pikenenud umbes 37*33cm/14.57*12.99, mis võib suurendada soojust ja soojuse kogunemine kaela ja rindkere.

5、Lai Juhtudel: kaela gaiter sobib igapäevaseks korda, ja neid kasutatakse, et hoida kaelus soe vabaõhuspordi nagu mootorrattad, jalgrattasõit, jooksmine, suusatamine jne.talvel.

Kirjeldus:

Soe kaelus gaiter on valmistatud kvaliteetsest Polüestrist Kiud, mille range õmblemise tehnoloogia, mis on pehme, hingav ja külma vastupidavad.See on hea sall, et sa kanda, outdoor spordi-talvel.

Kirjeldus:

Nimi: Kaela Gaiter

Sugu: Unisex

Suurus: umbes 37*33 cm/14.57*12.99 aastal

Värv: Must

Kaal: ca 120 g

Materjal: Elastne ja Soe Riie

Kohaldatakse : Mootorrattaspordi, jalgrattasõit, Rula, Suusatamine, Talvel Väljas Sporti, Jne.

Pakkeleht:

1* Kaela Gaiter

Märkus:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.【Pehme Materjal】sisemine materjal Mootorratta Kaela Toru on valmistatud super soe materjal, pehme ja paks, mitmekülgse kaitse oma kaela külma ilmaga.

2.【Anti-UV】Mootorratta kaelussall on täiuslik niiskus-wicking, kiiresti kuivav, tolmu-tõend ja UV-resistentsed omadused.See on valmistatud hingav fliis kangas.

3.【Tuule Ja Külma eest Kaitset】Valmistatud suletud kiu tehnoloogia riie, Jalgrattasõit kaelussall on suurepärane veekindel ja kulumiskindel mõju, ja on hea hingav mõju.

4.【Suurem Ala】Võtab läbimõeldud disain pikenenud suurus, Kaelus-Gaiter insulates suurem piirkondades ülakeha, eriti need, kalduvus wind chill.

5.【Ulatuslikku rakendamist】Jalgrattasõit Kaela Gaiter saab kasutada igapäevaseks sall ja on ka suur, jalgratturitele ja väljas entusiastid.See on väga sobiv kaelussall mootorrataste, jalgrattasõit.

  • Muster Tüüp: Tahke
  • Stiil: Casual
  • Materjal: Polüester
  • Päritolu: Mandri-Hiina
image

Anonymous

5
2022-12-27

“Valmistatud pehmest fliisist, väga mugav ja warmI olen rahul minu osta”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd