Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3

VOORUSLIKUD LIND Metall Roostevabast Terasest Naelu Kruvi Peenise Rõngas Munandit Munand Lukk Palli Kanderaam Kukk Vooruslikkus Seksi Mänguasi, BDSM A197

    (0) 0
(0 Arvustused)

€17.24
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d5851

hulgimüük: Kui ostate multipleproducts iga rohkem kui 10 tükki, me võib ühendada shipping(EMS,DHL, UPS ja FedEx), palun võtke ühendust enne maksmist.

Tehase jaemüük,erineva disainiga, hea kvaliteet, õiglased hinnad.

Eraelu puutumatuse tarne, secret pakett

Küsimusi, palun võtke meiega ühendust.

Tänan.Palun vaadake minu teisi esemeid.Aitäh.

Selle materjali on peen roostevabast terasest.See toode on valmistatud täielikult käsitsi.

Nr chrome plating ja Nr nikkel plating.Lihtsalt käsitsi poleeritud.

See toode on sertifitseeritud 100% Mitte-Suurärimees ja meditsiini-klassi terasest.Hoiduge odavamaid tooteid, mis ei ole tahke kirurgiline teras, kuid kroomitud terasest või halva kvaliteediga kirurgilisest terasest, mis sisaldab Suurärimees.Suurärimees on koostisosa, mis muudab terase rooste.Me ainult lisada see kinnitust meie 100% kirurgilisest terasest tooteid.

Suurus: Sisemine läbimõõt 38mm

Kaal: 220g(7.8 oz)

See läheb suurepäraselt mõned Palli Venitus või kui te ei tunne erakordselt mäng - miks mitte proovida meie valik või electra stim mänguasjad.

Pall Kanderaam Roostevabast terasest Naelu

Sa pead olema kadestavad iga malestockroom, kui sa kannad seda vaimustavalt patune Tembitud Palli Venitada.Mitte ainult see venitada koti nagu iga tavaline pall kanderaam, kuid see on täielik lisaboonusena võimalik tekitada munandite valu oma ohvri lihtsalt kruvide.Seal on kuus kruvid teie käsutuses, ja te saate kasutada mis tahes kombinatsioon, mis sulle meeldib.Kolm kruvi, üks kruvi , või tervel kuus.Lisada kanderaam, pinguta kruvid ja oma maha ja runnig.

On soovitatav, et te raseerima oma pallid KKT mänguasjad, nagu see - eriti terasest.Seal on midagi nagu tunne, tunne terasest aeglaselt soojeneda vastu oma täiesti paljas nahk.Veelgi enam, te ei soovi või vajadust oma karvad saada püütud ja sa leiad, suurenenud tundlikkus tulemusena on puhas raseeritud.

Kallid kliendid, Palun pane tähele:

Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või import maksu ,need kulud ei sisaldu toote hind ja merevedude kulusid.

Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise/osta.

Me ei vastuta õnnetuste, hilinemise või muude probleemide sünnituse ajal.

Me tavaliselt märgi oma kirje nagu "Käsitöö".

Garantii Ja Tagastamine:

Tavaliselt esemed, mis ei ole rikkis, nad on 100% täiesti uus ja me kontrollime neid hoolikalt enne shipping.Palun saada tagasi puudusega objektid 3 päeva jooksul pärast seda, kui need kätte saanud, saadame teile uusi, kuid sa pead maksma laevaliini kulud, või Tagastab antud raha tagasi.

-Garantii alla ei kuulu: õnnetus, inimlik viga või ebaõige kasutamine.

Tagasiside :

Kallid kliendid, me hindame teie lahke koostöö meiega, kui olete rahul meie üksused ja teenust, palun jäta meile positiivset tagasisidet.

-Palun e-posti, meile või telefoni teel meile enne lahkumist negatiivset või neutraalset tagasisidet, et me lahendame kõik probleemid rahuldavalt.

-Teie positiivne tagasiside on kõrgelt hinnatud.Loodan, et me saame ehitada hea ja pikaajalise ärisuhte teiega, aitäh!

Sildid: munand kanderaam, väljas terasest puuri, glans kanderaam, meeste naastrehvid, wwe sinine terasest puuri, meeste bikiinid munandit auk, peenise terasest kuul kanderaam, võtmehoidja mees munandit, õhuke metallist cock ring, õeke puuri metalli.

  • Seksuaalse Alatooniga: No
  • Mudeli Number: A197
  • Materjal: Roostevaba Teras
  • Rõve Pilt: No
  • Toote Tüüp: Peenise Rõngad
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: VOORUSLIKUD LIND

Lisa Oma Kommentaar Nüüd