Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Magene H64 Südame Löögisageduse Monitor Rinna Rihm ANT+& Bluetooth 4.0 Südame Löögisageduse Andur IP67, Veekindel Dual Mode Kiiruse, Väntamissageduse Andur

    (0) 0
(0 Arvustused)

€31.19 €15.91
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d55480

Miks on vaja GPS-i näit + kiiruse -, väntamissageduse-ja südame löögisageduse monitor ?

Kiiruse, väntamissageduse andur võib pakkuda mobiiltelefoni või GPS-i arvutiga, mille sagedus andmed, et seda ei saada, aidates juhil saada hea energia väljundvõimsus suhe, ja vältida energiakadu, mis on põhjustatud liiga kiire või liiga aeglane rütm.

Südame löögisageduse mõõtmine võimaldab teil kasutada ilma, et arvan, et omandama õige intensiivsusega, et aidata teil saavutada oma eesmärke tõhusalt ja vältides liigne või ebapiisav liikumine läbi südame löögisageduse avastamine,See on lihtne kontrollida edusamme ja tõestada oma jõupingutusi.

Need kolm liiki teavet on kogutud GPS-odomeeter, mida saab kergesti lugeda ja jagatud läbi APP selline Strava.

H64 Südame Löögisageduse Monitor

1. Pikk-kestev aku

2. Toetust ant+ ja Bluetooth-4.2

3. Ühilduv APP, Ühilduv APP: Garmin / Igpsport / Adidas töötab / Xiaomi Mi Fit / Strava / polar app / RunKeeper / welltory / Suunto Spartan sport / elite heart rate variability, HRV / MapMyRun / Polar Beat / MyWorkouts / Runtasticazfit / Wahoo / Endomondo / Zwift tempo / Bike Bkool / Samsung Tervis / Amazfit Stratos / Nike Run Club / Endomondo

Ühilduvad seadmed

Apple Vaata/Apple iPhone/Garmin 245/520/530/Garmin Fenix 3/5/5S/6S/X6/645/735/Garmin etrex 30/Garmin forerunner 225/735/935/polar F6/polar V800/polar m400/ polar A300/Polar-v650/polar-m430/Polar A360/Polar Vantage M/igpsport IG 10/IGPSPORT 618/Garmin Edge 25/130/500/810/1000/garmin vivoactive3/Xiaomi Amazfit Sport Watch/Bryton 630/Bryton 310/Amazfit Stratos2/Suunto treener wr/Suunto Ulatus 3/Huawei Whatch GT2

IP67 veekindel hinnatud

Südame löögisageduse monitori spetsifikatsioon

Kuidas kanda ?

Palun pange tähele, et elektroodide ala rinna rihm on niisutatud veega enne seljas, nii, et südame löögisagedus rihm on võimalik saada stabiilne andmeid.

Pärast iga kasutamist, kasutage palun rinna rihm puhta veega ja pane tasapinnale kuivama.Pärast 7 korda kasutada, pühkige rihm koos lahjendatud seebiveega ja loputa puhta veega.Ei pane rinna rihm pesumasin või kuivati, ja ärge kasutage keemilisi puhastusvahendeid, et seda puhastada.Keemiliste puhastusvahendite võib põhjustada rinna rihm vanus liiga kiiresti ja lühendavad selle tööiga.

Pakett Nimekirja

1 x CR2032 Patarei

1× Südame Löögisageduse andur

1× Reguleeritav elastne rihm

Make up for GPS-läbisõidumõõdiku

Kuna mõlemad mobiiltelefonid ja GPS-arvuti kasutamine GPS määrata kiiruse, nende täpsus on sekkub proovide tihedus ja algoritme.Juhul, nõrk või puuduv signaal, kiiruse andur, mis on tõhusalt kompenseerida andmete täpsuse, mis on hea täiendus GPS-kood tabel.

Rütm ja Kiirus dual andur

Tootmise andmed:

1. Dual Ülekandesüsteemi (ANT+ / Bluetooth), mis ühildub Nii Laialdaselt ANT+ ja Bluetooth Smart Seadmed!

2. Easy-to-install, Ilmastikukindel, Kerge, Traadita & Nr Magnet

3. Kiirus & Väntamissageduse 2 in 1 Andur (Kui on vaja jälgida Kiirust & Väntamissageduse samal ajal, et teil on vaja osta 2 ühikut)

4. Ühilduv Garmin, Bryton GPS rattakompuuter koos ANT+ Süsteemiga

5. Sobivad ka sise-jalgrattasport platvormi nagu Zwift, Sufferfest, TrainerRoad ja oma lemmik siseruumides.Töötab ka tasuta Wahoo Fitness appi, Strava, RideWithGPS, MapMyRide, Cyclemeter, ja rohkem!

SIPELGAS Omadused:

ANT+ side protokoll: kuni 8 kanalit.

Saada ANT+ signaal ja tõlkida see USB protokolli arvuti tarkvara.

Ühendage USB-port arvutiga ja otsida jalgrattasõit tarkvara, mida on lihtne kasutada.

Sobib Garmin, sest Zwift, sest Wahoo, sest Bkool.

Mini suurus ja kerge kaal, väga mugav kaasas kanda.

Sildid: magene andur h64, vehemo auto monitor, sipelgas viinamarjad, südame löögisageduse monitori jälgimine, silikoon hõlmab magene, käevõru südame löögisagedus, vöö magene h64, palio speed sensor, magene kaksikud s3 andur, määratlemata püksid.

  • Traadita liides: smart bluetooth / ant +
  • toote nimetus: jalgratta arvuti väntamissageduse andur
  • Andur: Geomagnetic Andur
  • Veekindel Tase: IP67
  • Aku LIFF: 1000 tundi
  • väntamissageduse andur: S3 plus magene
  • mudel: magene H64
  • Mudeli Number: ODO046
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Funktsioonid 2: Jooksmine, jooksmine, Fitness, Harjutus,
  • Stopper ja Tarvikud: Traadita Stopper
  • Sertifitseerimine: CE
  • Värv: Must

Lisa Oma Kommentaar Nüüd