Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

2021 RISKI 4TK Ti Sulamist Korter Pesumasin 5mm, 6mm Universaalne Ratta Poldid ja Tihend Kerge Titaanist Distants Jalgrattasõit Tarvikud

    (0) 0
(0 Arvustused)

€7.58 €4.24
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d49027

2021 RISKI 2TK Ti Sulamist Korter Pesumasin 5mm, 6mm Universaalne Ratta Poldid ja Tihend Kerge Titaanist Distants Jalgrattasõit Tarvikud Toote info: Brändi: RISKI Seisukord: 100% uhiuue Tüüp: Titaani sulam kruvi seib Mudel: M5 / M6 ID suurus: 5mm (M5) / 6mm (M6) OD suurus: 8.5 mm (M5) / 10mm (M6) thk.suurus: 1mm Kaal / tk: 0.14 g (M5) / 0.16 g (M6), Värv: Must / Kuldne / Vikerkaar Nõuanded: Kruvi koos seibi pinguta tugevamalt kaitsta ja tarvikud!Omadused: 1) Suurendada puldiga tugevus 2) Kaitsta Kaader 3) Kerge 4) Suurendada värvi Pakendis: 4tk titaani sulam, pesumasin

1.Me võtame Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING. 2. Makse tuleb sooritada 3 päeva jooksul pärast tellimuse. 3.Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti.MÄRKUS: Import maksud ja tasud, mis ei kuulu toote hinna ja postikulud.Ostjad on vastutav kõigi täiendavate kohandatud arveldus tasu, imporditollimaksud, maakleritasud, maksud jne.

1.Kui te olete intersted kirjel, siis palun valida tarneviisi ja maksta punkt .Saadame paki teile 7 päeva jooksul, pärast teie makse on lõpetatud. 2.Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu tolli arveldus igas riigis eraldi, mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud.Palun pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasu, vahendus tasu, maksud ja tollimaksud impordile ühendusse teie riigis.Nimetatud lisatasusid võib-olla on kogutud üleandmise ajal.Me ei hüvita postikulud kui te keelduda saadetiste. 3.Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud, ja ostjad vastutavad tolli. 1.Meil on pakkuda meie klientidele parimat, et saame. 2.Me hüvitame teile, kui te tagasi esemed 15 päeva jooksul sinu kätte punkte, mis tahes põhjusel.Kuid ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.Kui need on kahjustatud või kaotada, kui nad on tagasi, ostja vastutab sellise kahju eest, ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu. 3.Ostja vastutab shipping tasu tagastab kirjed 1. Enamik meie esemed on käsitsi tehtud, valmistooteid, võib-olla erineda poolt umbes 1-3cm määratud lõpuni. 2. Kui te ei leia tooteid ei ole teile sobivad ja on küsimusi, võite meiega otse ühendust võtta.Erinevused värv võib-olla põhjustatud mõned muud põhjused, näiteks värvi kaaluda, ekraan, valgustus, taust jne.Siiski, kui te arvate, et punkt sai on valet värvi, palun võtke meiega ühendust, et näha, kui tagasi või raha tagastamist on võimalik.Kui teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut.me siiralt kutsume teid jäta meid postive tagasisidet, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.See lihtsalt teid 1 mintue.Ja kui ei ,siis palun võtke meiega ühendust esimesel.Neutraalne või negatiivne tagasiside ei saa lahendada mingi probleem.Aitäh .

Sildid: mütsid riski, shimano 120 piduri ketas, hüpata distants, osad titaan rattasõit, telgid titaan, bmx tarvikud sponge, lühikese jalgratta ketid riski, zetto bike tarvikud, chevrolet aveo piduri ketas, seelikud rattasõit.

  • Materjal: Valuveljed, Titaani Sulam
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mudeli Number: ZH102
  • Komponendid: Ketaspidur
  • Ülikond: Mountain bike BMX
  • Kasutamine: Mountain Bikes, Tee Jalgrattad, BMX
  • Pidurid: Hüdrauliline Ketaspidur (Hüdrauliline Piduriklotside)
  • Värv: Gold Titanium Rainbow
  • Pakett: 4tk/Palju
  • Toode: Bike Poldi Tihend
  • Suurus: M5 M6

Lisa Oma Kommentaar Nüüd